Νίκος Παππάς - Βουλή: Εισήγηση για άρση της ασυλίας του για ψευδή κατάθεση
Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Νίκου Παππά εισηγείται κατά πλειοψηφία στην Ολομέλεια της Βουλής η Επιτροπή Δεοντολογίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το υλικό της προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο μαζί με τα υπομνήματα που είχε καταθέσει ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνή διαβιβάστηκαν στη Δικαιοσύνη και η αρμόδια εισαγγελέας ζητά περαιτέρω διευκρινίσεις, ζητώντας να ερευνηθεί ο κ. Παππάς για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.
Υπέρ της άρσης της ασυλίας ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση, ενώ κατά ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25. Την τελική απόφαση για την άρση ή μη της ασυλίας του Νίκου Παππά θα τη λάβει η Ολομέλεια της Βουλής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Νίκος Παππάς: Στις 18 Νοεμβρίου ξεκινά η δίκη του στο Ειδικό Δικαστήριο
ΕΛΛΑΔΑ
Ειδικό Δικαστήριο – Λοβέρδος: Δεν έχω στοιχεία για Παπαγγελόπουλο
ΕΛΛΑΔΑ
Ειδικό Δικαστήριο: Αθώοι δήλωσαν Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη
ΕΛΛΑΔΑ
Ειδικό Δικαστήριο: «Όχι» στο αίτημα Παπαγγελόπουλου - Τουλουπάκη για τηλεοπτική κάλυψη της δίκης
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Ανοίγουν 60.000 νέες θέσεις εργασίας - Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες
03:00
ΧΡΗΜΑ
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Νωρίτερα η υποβολή των αιτήσεων αποζημίωσης - Ποια η προθεσμία
02:00
ΧΡΗΜΑ
Μέχρι πότε ισχύουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
01:00
ΧΡΗΜΑ
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
00:30
ΚΟΣΜΟΣ