ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Ανδρουλάκη: Σε πολιτική τρικυμία και τροχιά συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: η πρόταση του κ. Ανδρουλάκη για το αύριο της χώρας είναι ουσιαστικά η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους κυρίους Τσίπρα και Βαρουφάκη», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / Eurokinissi

«Πρωτοφανή πολιτική τρικυμία» καταλογίζει στον Νίκο Ανδρουλάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

Κατηγορεί τον κ. Ανδρουλάκη πως βρίσκεται σε τροχιά συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ η οποία μάλιστα «εξελίσσεται ταχύτατα και κλιμακώνεται».

«Ζητά από τη μια να οδηγηθεί η Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση και ταυτόχρονα να σχηματισθεί κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή. Με ποιον τρόπο άραγε;», διερωτάται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κάνοντας λόγο για ασυνάρτητα και αντιφατικά πράγματα

«Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: η πρόταση του κ. Ανδρουλάκη για το αύριο της χώρας είναι ουσιαστικά η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους κυρίους Τσίπρα και Βαρουφάκη. Όνειρα μπορούν, βέβαια, να κάνουν όλοι. Ακόμα και αν για τους πολλούς δεν είναι απλώς παρωχημένα, αλλά σκέτος εφιάλτης», σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης