ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης για Καϊλή: Πρόδωσε τους χιλιάδες ψηφοφόρους της - Να παραδώσει την έδρα

Ανδρουλάκης για Καϊλή: Πρόδωσε τους χιλιάδες ψηφοφόρους της - Να παραδώσει την έδρα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζητάει ισχυρή εντολή «για να αποτελέσει παρελθόν η διακυβέρνηση Μητσοτάκη» όπως είπε ο ίδιος Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Για θέματα διαφθοράς μίλησε στην αρχή της ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης ενώ χάραξε διαχωριστική γραμμή από τη Νέα Δημοκρατία και την «οικτρή διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο ίδιος αναφερόμενος στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, απευθυνόμενος προς τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος είπε ότι « δεν είμαι εδώ για να υπερασπιστώ διεφθαρμένους ημέτερους αλλά για να υπερασπιστώ την αξιοπιστία της πολιτικής απέναντι σε ένα λαό που νιώθει την πολιτική ως παραγωγό προβλημάτων και όχι λύσεων».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης άσκησε εκ νέου σκληρή κριτική προς την πολιτική Μητσοτάκη και ζήτησε ισχυρή εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στις ερχόμενες εκλογές.

«Γι’ αυτό ζητώ ισχυρή εντολή: για να αποτελέσει παρελθόν η διακυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν ήρθα για να αποτελέσει … κανόνα το παλιό σύστημα διαφθοράς και το σύστημα των υποκλοπών», είπε ο ίδιος ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε:

«Ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται διαχρονικά ο καλύτερος πελάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το σκιάχτρο της οικτρής διακυβέρνησης του κραδαίνει η Νέα Δημοκρατία ως φόβητρο. Ήρθε η ώρα οι προοδευτικοί πολίτες να βρουν διέξοδο».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προτείνει «Δημοκρατική Ανατροπή με ισχυρό ΠΑΣΟΚ για να προκύψει Κυβέρνηση από την 1η Κυριακή στη βάση προγραμματικής συμφωνίας και όχι για να βολευτούν κομματικοί πρωταγωνιστές στις καρέκλες της εξουσίας. Για να επιβάλλουμε το σοσιαλδημοκρατικό μας πρόγραμμα, που μόνο αυτό εγγυάται μια Ελλάδα με εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ