Κριθαρίδης: Πολιτική «κωλοτούτουμπα» της Αγγελικής Αδαμοπούλου
Σε πολιτική «κωλοτούμπα» αποδίδει την προσχώρηση της Αγγελικής Αδαμοπούλου στο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ο εκπρόσωπος τύπου του Μέρα25, Μιχάλης Κριθαρίδης σε ανάρτησή του στο Twitter.
Επεσήμανε δε, ότι με την επιλογή της αυτή, συντάσσεται με τον μετρ του είδους, αναφερόμενος στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και δη στην περίοδο του δημοψηφίσματος, ενώ παράλληλα απεμπολεί το αντιμνημονιακό της παρελθόν.
Η επίσημη συνάντηση της Αδαμοπούλου με τον Αλέξη Τσίπρα
Με τον πιο επίσημο τρόπο ανακοινώθηκε η ένταξη της ανεξάρτητης μέχρι πρότινος βουλεύτριας Α’ Αθηνών, Αγγελικής Αδαμοπούλου, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, η οποία πλέον αριθμεί 87 βουλευτές.
Μέσω, δηλαδή, συνάντησής του στο γραφείο του στη Βουλή με τον Αλέξη Τσίπρα και σχετικής φωτογράφισής τους.
Όπως πληροφορείται, εξάλλου, το CNN Greece, δεν είναι βέβαιο ότι η κυρία Αδαμοπούλου θα κατεβεί υποψήφια στην Α’ Αθηνών στις προσεχείς εκλογές, αλλά είναι πιθανό να κατεβεί στο Ρέθυμνο από όπου έλκει και την καταγωγή της η κατ’ επάγγελμα δικηγόρος που εκλέχθηκε με το ΜέΡΑ 25 στις εκλογές του 2019.
Όπως λένε, επίσης, στην Κουμουνδούρου, θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλες τέτοιες προσχωρήσεις κι ανακοινώσεις το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.
Το μεσημέρι της Τρίτης (20/12), εξάλλου, ο κ. Τσίπρας με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, επισημοποίησε την ένταξη της κυρίας Αδαμοπούλου στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στον ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησε η Αγγελική Αδαμοπούλου - Η συνάντηση με τον Τσίπρα
Καραγιάννης: Το Μετρό θα γίνει στην πλατεία Εξαρχείων
ΣΥΡΙΖΑ: Τσίπρας με Βορειοηπειρώτες, τα σενάρια για Αδαμοπούλου και οι φόβοι για Μητσοτάκη - Ερντογάν
Κακοκαιρία Byron: Εκτός λειτουργίας τμήμα της γραμμής Ασκληπιείο Βούλας - Λουτρά Αλίμου του τραμ
08:02
80 χρόνια από την εξαφάνιση της Πτήσης 19 στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Τι συνέβη πραγματικά
08:00
Κλειστά σχολεία και σχολές σήμερα λόγω του Byron – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
07:52
AKTOR: Αναθεώρηση 5ετούς πλάνου λόγω LNG και ομολογιακού των 140 εκατ. ευρώ – Τι θα χρηματοδοτήσει
07:50