ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα διαφορετικό πρωτοχρονιάτικο βίντεο από Τσίπρα με το μυαλό στους νέους, αλλά και στις γυναίκες

Ένα διαφορετικό πρωτοχρονιάτικο βίντεο από Τσίπρα με το μυαλό στους νέους, αλλά και στις γυναίκες
Το βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και το οποίο τιτλοφορείται «Χάου Του #1» εκτός από τις διαφορετικές ευχές αποτελεί και το teaser μιας σειράς από βίντεο που θα ακολουθήσουν ΙΝΤΙΜΕ

Με έναν ιδιαίτερο και νεανικό τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας εύχεται καλή Πρωτοχρονιά.

Το βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και το οποίο τιτλοφορείται «Χάου Του #1» εκτός από τις διαφορετικές ευχές αποτελεί και το teaser μιας σειράς από βίντεο που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και θα απευθύνονται για μια σειρά από ζητήματα στις νεότερες ηλικίες.

«Να τα πούμε; Θα τα πούμε όλα σε λίγες ημέρες. Καλή, Καλύτερη Χρονιά! #ΧάουΤου #ΔικαιοσύνηΠαντού #ΣΥΡΙΖΑΠΣ», γράφει στην ανάρτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προϊδεάζοντας και για τη συνέχεια.

Όλες οι κινήσεις, άλλωστε, του τελευταίου χρονικού διαστήματος φανερώνουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός θέτει σε εφαρμογή συγκεκριμένη στρατηγική στην πορεία προς τις εκλογές, όπως αναφέρουν και συνεργάτες του.

Είναι ξεκάθαρη η επιλογή του κ. Τσίπρα να απευθυνθεί σε δύο μεγάλες κατηγορίες του εκλογικού ακροατηρίου, στις γυναίκες και τους νέους.

Τόσο η ανακοίνωση της ανάληψης καθηκόντων εκπροσώπου Τύπου από την Πόπη Τσαπανίδου όσο και η ένταξη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος των μέχρι πρότινος ανεξάρτητων βουλευτριών και προερχόμενων από το ΜέΡΑ 25, Αγγελικής Αδαμοπούλου και Φωτεινής Μπακαδήμα, συνιστούν μέρος ολοκληρωμένης στρατηγικής που επιλέγει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ενδυνάμωση της γυναικείας συμμετοχής, αλλά και της συνάντησης με ευρύτερα γυναικεία ακροατήρια προκειμένου να αφουγκραστεί τις αγωνίες και τις ανάγκες τους, όπως υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές, αλλά και για να παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για την αντιμετώπιση της κρίσης, καθώς και για το ρόλο της γυναίκας στην Ελλάδα του σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ καθιέρωσε την 50/ 50 συμμετοχή των φύλων στα κομματικά του όργανα, κάτι που θα ισχύσει και στα ψηφοδέλτια των επερχόμενων εκλογών.

Ολοκληρωμένη στρατηγική ακολουθεί και για τα νεανικά ακροατήρια.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, άλλωστε, προηγείται στη νεανική ψήφο σε όλες τις μετρήσεις κι επιδιώκει να διευρύνει κι άλλο το προβάδισμα στις νεαρές ηλικίες.

«Αυτό φαίνεται κι από την αποδοχή του Αλέξη Τσίπρα από τους νέους και τις νέες και κατά τις περιοδείες του σε όλη τη χώρα. Στην πορεία προς τις εκλογές θα παρουσιάσει ολιστικό σχέδιο για τα ζητήματα που αφορούν τη νέα γενιά (εκπαίδευση, εργασία, στέγη, περιβάλλον, δημοκρατικά δικαιώματα και συμμετοχή) και θα συνομιλήσει με αυτή μέσα από πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Σε αυτή τη στρατηγική εντάσσεται και η πρόσφατη επιτυχημένη συνέντευξη στους betarades.gr- που παρέμεινε στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube για περισσότερες από δέκα ημέρες- αλλά και μια σειρά από βίντεο που θα ακολουθήσουν τη σημερινή (Παρασκευή) ανάρτηση στα social media του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου», προσθέτουν οι συνεργάτες του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ