ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Καταγγέλλει δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών με το όνομά του στα social media

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Καταγγέλλει δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών με το όνομά του στα social media
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε ότι ανεβαίνουν ψεύτικοι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας την ιδιότητα και το ονοματεπώνυμό μου», αναφέρει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος EUROKINISSI / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, έκανε γνωστό πως έχουν δημιουργηθεί ψεύτικοι λογαριασμοί με το όνομά του. Η ανακοίνωσή του, έγινε στα πλαίσια ενημέρωσης του κοινού του για το συμβάν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για τον ίδιο.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε ότι ανεβαίνουν ψεύτικοι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας την ιδιότητα και το ονοματεπώνυμό μου.

Θα ήθελα να ενημερώσω τους Φίλους και Ακόλουθους της Σελίδας μου στα κοινωνικά δίκτυα, ότι αυτή είναι Πιστοποιημένη και η Πιστοποίησή της φέρει και την σχετική ένδειξη (σ.σ το σύμβολο ελέγχου ✔). Αναρτήσεις και μηνύματα που δεν φέρουν την εν λόγω ένδειξη είναι ψευδή και παρακαλώ πολύ να τα αγνοείτε. Σας ευχαριστώ!», καταλήγει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ