Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Καταγγέλλει δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών με το όνομά του στα social media

Μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, έκανε γνωστό πως έχουν δημιουργηθεί ψεύτικοι λογαριασμοί με το όνομά του. Η ανακοίνωσή του, έγινε στα πλαίσια ενημέρωσης του κοινού του για το συμβάν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για τον ίδιο.
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε ότι ανεβαίνουν ψεύτικοι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας την ιδιότητα και το ονοματεπώνυμό μου.
Θα ήθελα να ενημερώσω τους Φίλους και Ακόλουθους της Σελίδας μου στα κοινωνικά δίκτυα, ότι αυτή είναι Πιστοποιημένη και η Πιστοποίησή της φέρει και την σχετική ένδειξη (σ.σ το σύμβολο ελέγχου ✔). Αναρτήσεις και μηνύματα που δεν φέρουν την εν λόγω ένδειξη είναι ψευδή και παρακαλώ πολύ να τα αγνοείτε. Σας ευχαριστώ!», καταλήγει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑ - Τσαπανίδου: Απαιτούμε απαντήσεις από Μητσοτάκη και Παναγιωτόπουλο για Φλώρο και ΕΥΠ

ΣΥΡΙΖΑ: Αν ο Μητσοτάκης δεν διαψεύσει την παρακολούθηση σε Φλώρο την επιβεβαιώνει

e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 16 Μαΐου
04:00
Πότε καταβάλλεται η δεύτερη δόση για το επίδομα παιδιού Α21
03:00
Συντάξεις Ιουνίου: Πότε θα πληρωθούν - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
02:00
Eπίδομα θέρμανσης: Πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση - Τι πρέπει να ξέρετε
01:00