ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για σποτ ΣΥΡΙΖΑ: Όταν ο κ. Τσίπρας τάζει, ακόμα κι οι λέξεις χάνουν το νόημά τους

Οικονόμου για σποτ ΣΥΡΙΖΑ: Όταν ο κ. Τσίπρας τάζει, ακόμα κι οι λέξεις χάνουν το νόημά τους
«Πόσο κοστίζουν οι εύκολες προεκλογικές σας υποσχέσεις; Από που θα τα βρείτε;», ερωτά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον Αλέξη Τσίπρα

«Όταν ο κ. Τσίπρας τάζει, ακόμα κι οι λέξεις χάνουν το νόημά τους» τόνισε σε σχόλιο του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος «στα σποτ παροχών του ΣΥΡΙΖΑ» .

Ο κ.Οικονόμου σημείωσε πως «όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι μιλά "προγραμματισμένα και υπολογισμένα", υποχρεούται στη συνεχεία να πει "πόσα και από που"» και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν λέει που θα βρει τα χρήματα για τις παροχές και τον καλεί να απαντήσει.

«Ο κ. Τσίπρας είναι βουβός στο πόσα και από που, διότι υπόσχεται χωρίς σχέδιο και γνώση. Πόσα και από πού, λοιπόν, κ. Τσίπρα; Πόσα είναι τα χρήματα που κοστίζουν οι εύκολες προεκλογικές σας υποσχέσεις; Από που θα τα βρείτε; Ποιους φόρους θα αυξήσετε; Πόσες νέες επιβαρύνσεις και «εισφορές» θα επιβάλλετε; Οι πολίτες περιμένουν τις απαντήσεις σας. Ελπίζουμε -αλλά δεν το πιστεύουμε - ότι αυτές θα εδράζονται στην αλήθεια των αριθμών και όχι στα Tsipronomics» κατέληξε ο κ.Οικονόμου.

Να σημειωθεί ότι το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τους συνταξιούχους που ανέβασε στα social media ο Αλέξης Τσίπρας έχει διάρκεια 54 δευτερόλεπτα και τίτλο «Προγραμματισμένα, υπολογισμένα, δίκαια, για τους συνταξιούχους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ