Τσαπανίδου: Ελπίζαμε το ΠΑΣΟΚ να είχε βγάλει τα συμπεράσματά του για τη συνεργασία του με τη ΝΔ

Απάντηση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη για την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Αλέξη Τσίπρα, έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν σε συμμαχία με τη Ν.Δ. του κ. Σαμαρά. Στην πορεία, ως γνωστόν, ο Αλέξης Τσίπρας συγκρούστηκε με τον Πάνο Καμμένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επέμεινε στις αρχές του, αψήφησε το πολιτικό κόστος και άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη για τον τόπο», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, απαντώντας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ., Νίκο Ανδρουλάκη.
Τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ», σχολιάζοντας πως «ελπίζαμε ότι και το ΠΑΣΟΚ θα έχει βγάλει τα δικά του από τη συνεργασία του με τη ΝΔ».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανδρουλάκης κατά Τσίπρα για τις αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: Αν θέλει συγκρίσεις και διάλογο, ας έρθει σε τηλεμαχία

ΣΥΡΙΖΑ: «Εμείς θέτουμε τη δημόσια ατζέντα, θα είμαστε πρώτοι»

Σκονισμένος κρυμμένος πίνακας αποδείχθηκε «αριστούργημα» του Μπρίγκελ (pics)
13:50
ΣΥΡΙΖΑ για Καππάτο - Παπαθανάση: Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία
13:39
Γιάννης Οικονόμου: Ζητάμε αυτοδύναμη εντολή
13:28
Τα σημερινά προκριματικά του Ευρωπαϊκού του 2024 με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
13:25