ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσαπανίδου: Να δώσουν τώρα απαντήσεις για τα έργα ασφάλειας και την πρόσληψη του σταθμάρχη

Τσαπανίδου: Να δώσουν τώρα απαντήσεις για τα έργα ασφάλειας και την πρόσληψη του σταθμάρχη
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει πως οι ώρες είναι δύσκολες, όμως από τις δημοσιογραφικές έρευνες προκύπτουν κρίσιμα ερωτήματα που ζητούν επιτακτικώς απαντήσεις ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Να δώσει τώρα απαντήσεις για τα έργα ασφάλειας και την πρόσληψη του σταθμάρχη Λάρισας καλεί την κυβέρνηση η Πόπη Τσαπανίδου, με on camera δήλωσή της για την τραγωδία των Τεμπών.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει πως οι ώρες είναι δύσκολες, όμως από τις δημοσιογραφικές έρευνες προκύπτουν δύο κρίσιμα ερωτήματα που ζητούν επιτακτικώς απαντήσεις.

Το πρώτο, σύμφωνα με την κυρία Τσαπανίδου, αφορά τη σύμβαση του ελληνικού Δημοσίου με την ΤΡAIΝΟΣΕ.

«Γιατί, τελικώς, διαγράφηκε η υποχρέωση του ελληνικού Δημοσίου να ολοκληρώσει τα έργα ασφάλειας, ενώ ταυτοχρόνως χαρίστηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στην ιδιωτική εταιρεία;», αναρωτιέται η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το δεύτερο σχετίζεται με τον «μοιραίο» σταθμάρχη: «Πώς τοποθετήθηκε σε μία κομβική θέση παρανόμως, ενώ το όριο ηλικίας δεν του το επέτρεπε; Τι κρύβεται πίσω από τη φωτογραφική υπουργική απόφαση»;

«Οι συγκεκριμένες ειλικρινείς απαντήσεις συνιστούν σεβασμό στα θύματα, στις οικογένειές τους, στην αλήθεια», συμπληρώνει η κυρία Τσαπανίδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ