Ειρωνικό σποτ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ κι ο Μητσοτάκης τέσσερα χρόνια δεν γνωρίζουν τίποτα
Ανανεώθηκε:
«Η ΝΔ κι ο Μητσοτάκης τέσσερα χρόνια δεν γνωρίζουν τίποτα», τιτλοφορείται το σποτ που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
Το βίντεο ξεκινά με την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, να δηλώνει πως ο Δημήτρης Λιγνάδης την εξαπάτησε.
Σειρά παίρνει ο πρωθυπουργός για τη μελέτη Τσιόδρα- Λύτρα για τις ΜΕΘ, αλλά και για τις παρακολουθήσεις, ενώ την «τιμητική» του έχει κι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, και για τα Τέμπη.
«Δεν γνώριζε τίποτα ο Μητσοτάκης. Δεν έχουμε λόγο να μην τους πιστέψουμε, έτσι δεν είναι;», αναρωτιούνται ειρωνικώς στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: Δεν καταλαβαίνει ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών;
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τη Δευτέρα στην Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας Καραμανλής - Χρυσοχοϊδης - Σπίρτζης - Γεραπετρίτης
ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμα 112 για πυρκαγιά στην Κρήνη της Λάρισας - «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
17:33
ΕΛΛΑΔΑ
ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα για την αργία του Δεκαπενταύγουστου
17:29
ΚΟΣΜΟΣ
Πυκνώνει το μυστήριο με τον Χαμενεΐ: Ο Πεζεσκιάν τον συνάντησε χωρίς να τον δει, μόνο τον άκουγε
17:20
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Οριακή αύξηση στις 199.000 για τις αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας- 202.000 προέβλεπαν οι αναλυτές
17:16
ΧΡΗΜΑ