Συνάντηση Φλωρίδη - Τσιάρα: «Ανάγκη για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων»
Ανανεώθηκε:
Τον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Γιώργο Φλωρίδη επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί, στο γραφείο του ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας.
Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Τσιάρας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο Υπουργό και τον ενημέρωσε για το έργο, που επετεύχθη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στο χώρο της Δικαιοσύνης.
Ο κ. Φλωρίδης αναγνώρισε το σημαντικό έργο, τονίζοντας την ανάγκη για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού του δικαστικού συστήματος.
Όπως σημείωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, το μεταρρυθμιστικό σχέδιο θα ανακοινωθεί, κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Υπουργείο Δικαιοσύνης - Φλωρίδης: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνουμε βήματα μπροστά»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Υπουργικό συμβούλιο: Δοκιμασμένα υλικά, νέα συνταγή
TECH
Η μαθηματική ιδιοφυΐα που αποχώρησε από την Anthropic και έγινε το πρόσωπο της ασφάλειας της ΑΙ
13:00
ΚΟΣΜΟΣ
Η Δανία λέει πως το ΝΑΤΟ θα έχει ευθύνη για την ασφάλεια της Αρκτικής βάσει της συμφωνίας με τις ΗΠΑ
12:55
ΕΛΛΑΔΑ
Προσφυγή εισαγγελέα κατά της απόφασης για τους δύο κατηγορούμενους με βαρύ οπλισμό στη Θεσσαλονίκη
12:46
ΕΛΛΑΔΑ
Σε φορτισμένο κλίμα οι καταθέσεις των συγγενών στην δίκη για την τραγωδία των Τεμπών
12:41
ΚΟΣΜΟΣ