Ηλεκτρικό ρεύμα: «Δεν πρόκειται να πληρώσουν οι πολίτες ενδεχόμενες αυξήσεις»
Διαβεβαιώσεις πως δεν πρόκειται «να πληρώσουν» οι πολίτες ενδεχόμενες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Τόνισε πως η κυβέρνηση έχει αποδείξει πως είναι παρούσα όταν υπάρχουν υπέρμετρες αυξήσεις και οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν ποσά που δεν τους αναλογούν.
«Ο τρόπος κάθε φορά εξετάζεται και ανακοινώνεται με βάση και τα ύψη των αυξήσεων και τα δεδομένα της χώρας», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Σχετικά με τη στήριξη των καταναλωτών που χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα για τη θέρμανσή τους, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι θα γίνει κατ’ αναλογία της διαδικασίας για τους υπόλοιπους πολίτες και πως οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν εντός της τρέχουσας εβδομάδας από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έρχεται νέο επίδομα θέρμανσης: Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις
Kαύσιμα «φωτιά»: Ράλι σε πετρέλαιο - βενζίνη και φόβος για τη θέρμανση
SPONSORED
Coca Cola Τρία Έψιλον: Αυτή είναι η νέα μεγάλη επένδυση που έρχεται μετά τη γραμμή στο Σχηματάρι
09:29
Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στη Μαλάτια της Τουρκίας - Αισθητός σε πολλές περιοχές
09:25
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 20χρονος που ξυλοκόπησε τον ξάδελφό του με άλλα πέντε άτομα
09:18
Πίνακας του Πόλοκ πωλήθηκε για 181 εκατ. δολάρια – Μια από τις ακριβότερες πωλήσεις όλων των εποχών
09:10