Βολές Κασσελάκη κατά Μητσοτάκη για την ακρίβεια – Προαναγγέλλει «κοστολογημένο πρόγραμμα»
Ανανεώθηκε:
Έντονη κριτική ασκεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στον πρωθυπουργό, μετά την ανακοίνωση των μέτρων κατά της ακρίβειας κάνοντας λόγο για «χάντρες και καθρεφτάκια»
Παράλληλα προαναγγέλλει την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κατά της ακρίβειας με ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως εδώ και 15 ημέρες, με 30 «επίλεκτα» στελέχη, εκπονεί ολοκληρωμένο σχέδιο για την ακρίβεια το οποίο θα παρουσιαστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.
«Δεν θα έχει χάντρες και καθρεφτάκια. Θα έχει συγκεκριμένα, αναγκαία, κοστολογημένα μέτρα για μια καλύτερη ζωή», υποστηρίζει ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος σχολιάζει και τα όσα είπε σήμερα Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης («Δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι ανεκτό ίδια προϊόντα να πωλούνται ακριβότερα στην Ελλάδα»).
«Παραδέχεται ότι τόσο καιρό η ακρίβεια δεν είναι εισαγόμενη, είναι δική του», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνοντας μερικά παραδείγματα:
-Η Ελλάδα είναι ακριβότερη από την Ευρώπη στο λάδι, στο γάλα, στο τυρί, προϊόντα που παράγονται εδώ.
-Το λάδι έχει αυξηθεί κατά 212% μέσα σε 14 μήνες.
«Ο πρωθυπουργός έρχεται τώρα και λέει: “Εντάξει, αρκετά κλέψατε τους Έλληνες, κλέψτε τους λίγο λιγότερο από εδώ και πέρα”», σχολιάζει ο κ. Κασσελάκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτοί δίαυλοι με τη σοσιαλδημοκρατία – Πώς οι Σπέτσες παραλίγο να γίνουν Βόλος
ΣΥΡΙΖΑ: Μέτωπο για τη Δημοκρατία προτείνει ο Τεμπονέρας «μακριά από τις αντιπαραθέσεις του χθες»
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26