ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στίγκας: Η αρχή του κακού τα μνημόνια που ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Στίγκας: Η αρχή του κακού τα μνημόνια που ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

O πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας

INTIME NEWS

Έντονη κριτική σε Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, στην ομιλία του κατά την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια.

«Σήμερα μας καλεί εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ για να συζητήσουμε δήθεν το θέμα της ακρίβειας που ταλανίζει τον ελληνικό λαό. Θεωρώ ότι είναι οξύμωρο κάποιοι σήμερα να λένε ότι νοιάζονται για τον ελληνικό λαό, που είναι όμως οι ίδιοι που προκάλεσαν αυτή την καταστροφή και τον όλεθρο στη χώρα και στον λαό, όλοι αυτοί που ψήφισαν και με τα δύο χέρια όλα τα μνημόνια. Γιατί τα μνημόνια που ψήφισαν και τα τρία κόμματα ήταν η αρχή του κακού για όλους τους Ελληνες», υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο κ.Στίγκας, ενώ αμέσως μετά αναφερόμενος ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε:

«Και έρχεται τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, για να εισπράξει λίγες ψήφους παραπάνω και να κάνει συζήτηση για την ακρίβεια. Είναι σκέτη κοροϊδία να μιλάει για την ακρίβεια ένα κόμμα που δεν έχει καμία όσμωση με τον λαό και καμία ενσυναίσθηση για να καταλάβει τον πόνο του άλλου».

Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» ισχυρίστηκε στη συνέχεια: «Είσαστε όλοι βουτηγμένοι μέχρι τον λαιμό στη διαφθορά και στην εξαπάτηση, ενώ το τελευταίο που σας νοιάζει είναι η ακρίβεια και εάν μπορεί ο ελληνικός λαός να ζήσει με αξιοπρέπεια. Νοιάζεται, λέει, για την ακρίβεια ένα κόμμα που ο αρχηγός του αγοράζει σπίτι 1,5 εκατ. ευρώ, έχει εξοχικό στην Αμερική πολλών εκατομμυρίων ευρώ, μαζί βεβαίως με γαριδάδικα ή όπως αλλιώς τα λένε τα καΐκια του. Είναι πάμπλουτος, όπως και άλλοι στο Κοινοβούλιο. Φυσικά συμμέτοχοι στο έγκλημα είσαστε όλοι σας».

«Ψέμα το ότι για την ακρίβεια φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία»

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο κ. Στίγκας:

«Ο πρωθυπουργός είπε τα γνωστά ψέματα ότι για την ακρίβεια φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Όσον αφορά στα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, είναι 50% πιο ακριβά από την Ευρώπη. Οι αριθμοί ευημερούν, οι πολίτες πένονται», είπε, ενώ προσέθεσε:

«Η μόνη αλήθεια, που δεν την λέει κανένας από τα τρία κόμματα, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, είναι ότι όλοι τους έχουν συμμετοχή στο έγκλημα. Με κροκοδείλια δάκρυα τώρα, πριν από τις εκλογές, προσπαθούν να ξεγελάσουν όσους περισσότερους μπορούν. Οι “Σπαρτιάτες”, δεν θα γίνουμε ποτέ συμμέτοχοι στο έγκλημα και στο θέατρο του παραλόγου που, για μια φορά ακόμη, έχει στόχο να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου.

«Ελπίζουμε ο ελληνικός λαός να καταλάβει επιτέλους τον βρώμικο ρόλο σας και να σας μαυρίσει όλους στις ευρωεκλογές».

Τέλος, ο κ. Στίγκας σημείωσε για τους «Σπαρτιάτες»: «Εμείς, που προερχόμαστε από την κοινωνία, δεν έχουμε μόνο καταγγελτικό λόγο. Έχουμε και ουσιαστικές προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν και να ανακουφίσουν την ελληνική κοινωνία και τα λαϊκά στρώματα. Αλλά όχι σήμερα, όχι τώρα, λίγο πριν από τις εκλογές, σε ένα προεκλογικό περιβάλλον γεμάτο ψέματα και υποκρισία. Αυτοί είσαστε κύριοι. Περαστικά σας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ