ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό από τον Γ. Κουμουτσάκο

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό από τον Γ. Κουμουτσάκο
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δριμύτατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ως «μαύρο πρόσωπο που προκαλεί αγανάκτηση και ανησυχία στον κόσμο».

Στην τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο για ένα χρώμα και ένα πρόσωπο που προκαλούν αγανάκτηση και ανησυχία στους πολίτες τονίζοντας πως «το μαύρο ειναι το χρώμα και το πρόσωπο ο Αλέξης Τσίπρας».

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο για «τα μαύρα λεφτά συγκεκριμένου υποψηφίου για τις τηλεοπτικές άδειες για τα οποία μίλησε ο υπουργός Άμυνας και κάνει πως δεν ακούει ο κ.Τσιπρας, το μαύρο στα κανάλια που θα κλείσουν και το μαύρο στην καθημερινότητα των πολιτών καθώς ένας στους δυο χρωστάει και γίνονται 800 κατασχέσεις την ημέρα».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε πως οι πολίτες κόβουν πια και απο τις βασικές τους ανάγκες και όλα αυτα πριν ολοκληρωθούν οι περικοπες συντάξεων και πριν πληρωθούν οι φόροι.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ειπε συγκεκριμένα ότι πρόκειται για πρωθυπουργό που κάνει τα αντίθετα από όσα υπόσχεται και «λεει ψέματα πριν ακόμα μιλήσει” ενώ ακολούθησε προβολή βίντεο με αποσπάσματα ομιλίας του κ. Τσίπρα απο το βήμα της ΔΕΘ κατα την οποία μιλούσε μεταξυ αλλων για διαγραφή του χρέους, αντικατάσταση του μνημονίου, χορήγηση δωρεάν ρεύματος σε νοικοκυριά, παροχή στέγης, επαναφορά του δώρου των Χριστουγέννων, κατάργηση της αυτόφωρης διαδικασίας για οφειλές στο δημόσιο, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ,αφορολόγητο στα 12000€, νέα Σεισάχθεια για τα κόκκινα δάνεια και κατώτατο μισθό στα 751€.

«Τα ψέματα του θα τον ακολουθούν στο ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο και το δεύτερο προγραμμα της Θεσσαλονίκης εχουν ενταφιαστεί σε τόνους ψευδών», τόνισε ο κ. Κουμουτσακος σημειώνοντας πως «η μόνη αξιόπιστη λύση είναι η ΝΔ. Η φορολογία στραγγαλίζει νοικοκυριά και την οικονομία. Αυτό δεν είναι νεοφιλελευθερισμός. Ειναι κοινή λογική. Κοινή λογική χρειαζεται η οικονομία για να ξαναπάρει μπροστά και δεν μπορεί να τη βρει μια κυβέρνηση τελματωμένη στην ιδεοληψία της».

Συμπλήρωσε, δε, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει συγκεκριμένο οδικό χάρτη εξόδου της χώρας από την κρίση στη ΔΕΘ. Σχετικα με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Κουμουτσακος είπε ότι ειδικά για τα πόθεν έσχες των υποψηφίων έχει σηκωθεί βοή στην κοινωνία και η ΝΔ ζητά, μόλις κατατεθούν τα πόθεν έσχες των προσωρινών υπερθεματιστών, να δημοσιοποιηθουν.

Επεσήμανε παράλληλα οτι η θέση της ΝΔ για ακύρωση του νόμου έχει διατυπωθεί απο όταν η κυβέρνηση τον έφερε στη Βουλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ