Κίνημα Δημοκρατίας: Σε πανικό ο πρωθυπουργός - Το πουλόβερ έχει ήδη αρχίσει να ξηλώνεται
Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το Κίνημα Δημοκρατίας μετά το τέλος της συνέντευξης Μητσοτάκη και τις απαντήσεις που έδωσε ο πρωθυπουργός για την τραγωδία στα Τέμπη.
Το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη, σχολίασε πως στη συνέντευξη ο πρωθυπουργός «υπό το κράτος πανικού και εμφανούς φόβου, εμφανίσθηκε ως δήθεν «παραπλανημένος» από την Πυροσβεστική και τη Hellenic Train, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τη ρητή διαβεβαίωσή του το 2023 ότι τραίνο δεν μετέφερε παράνομα εύφλεκτα υλικά.
Είναι πλέον βέβαιο ότι στην επόμενη συνέντευξή του θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ξανά ως «παραπλανημένος» από τους αρμόδιους Υπουργούς του σχετικά με το μπάζωμα και τη συγκάλυψη του εγκλήματος. Είναι επίσης βέβαιο ότι θα θυσιάσει τους συγκεκριμένους Υπουργούς του προκειμένου να διασωθεί ο ίδιος».
Κάνει επίσης λόγο για «δήθεν αλληλεγγύη στους γονείς των θυμάτων».
«Το πουλόβερ έχει ήδη αρχίσει να ξηλώνεται... Η δικαιοσύνη θα λάμψει και οι υπαίτιοι των αλλεπάλληλων εγκλημάτων θα λογοδοτήσουν», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός στην προσπάθειά του να διατηρήσει την καρέκλα του «άδειασε» τον Μητσοτάκη
Φάμελλος: Αμετανόητος ο Μητσοτάκης για τα Τέμπη - Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει για προ ημερησίας συζήτηση
«Ομολογία ενοχής» λέει η Νέα Αριστερά για τη συνέντευξη Μητσοτάκη για τα Τέμπη
Ερντογάν για επιθέσεις στο Ιράν: Η περιοχή μας κινδυνεύει να συρθεί σε έναν κύκλο φωτιάς
20:21
Μερτς: Η Γερμανία δεν συμμετείχε σε επιθέσεις κατά του Ιράν - Συντονιζόμαστε με ΗΠΑ και Ισραήλ
20:10
«Σώοι και αβλαβείς» Χαμενεΐ και Πεζεσκιάν σύμφωνα με το ιρανικό ΥΠΕΞ
19:57
Δρακόντεια μέτρα στη Σούδα μετά τις απειλές του Ιράν εναντίον κάθε αμερικανικής εγκατάστασης (vids)
19:48