Επεισόδια: Σκληρή ανακοίνωση της Ν.Δ. για το άβατο των Εξαρχείων
Ανακοίνωση μέσω της οποίας κατηγορεί την κυβέρνηση για τα επεισόδια που σημειώνονται στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και δεσμεύεται ότι θα επαναφέρει το νόμο και την τάξη όταν έρθει στην εξουσία, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.
«Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλαμβάνουν τη δέσμευσή τους ότι με την πολιτική αλλαγή στη χώρα, ο νόμος, η τάξη και η ασφάλεια των πολιτών θα αποκατασταθούν άμεσα», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση.
«Έρμαιο στις διαθέσεις των γνωστών - αγνώστων έγινε, για άλλη μια φορά, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, το κέντρο της Αθήνας. Φαίνεται ότι για την κυβέρνηση, το υπουργείο Προστασίας αναφέρεται στο ιδιότυπο άβατο των Εξαρχείων, παρά στο σύνολο των πολιτών» καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτευσης.
ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: «Ο φιλικός ομοσπονδιακός δολοφόνος»: Το μανιφέστο του Κόουλ Άλεν πριν ανοίξει πυρ στο δείπνο του Λευκού Οίκου
20:40
Τετ α τετ Πούτιν με Αραγτσί την Δευτέρα - Επι τάπητος οι διαπραγματεύσης Ιράν με ΗΠΑ
20:32
«Θα πέσουν πυροβολισμοί» - Όταν η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου «προέβλεψε» την ένοπλη επίθεση
20:21
Λίβανος: Η Χεζμπολάχ κατηγορεί το Ισραήλ ότι παραβιάζει την εκεχειρία
20:09