Επεισόδια: Σκληρή ανακοίνωση της Ν.Δ. για το άβατο των Εξαρχείων
Ανακοίνωση μέσω της οποίας κατηγορεί την κυβέρνηση για τα επεισόδια που σημειώνονται στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και δεσμεύεται ότι θα επαναφέρει το νόμο και την τάξη όταν έρθει στην εξουσία, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.
«Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλαμβάνουν τη δέσμευσή τους ότι με την πολιτική αλλαγή στη χώρα, ο νόμος, η τάξη και η ασφάλεια των πολιτών θα αποκατασταθούν άμεσα», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση.
«Έρμαιο στις διαθέσεις των γνωστών - αγνώστων έγινε, για άλλη μια φορά, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, το κέντρο της Αθήνας. Φαίνεται ότι για την κυβέρνηση, το υπουργείο Προστασίας αναφέρεται στο ιδιότυπο άβατο των Εξαρχείων, παρά στο σύνολο των πολιτών» καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτευσης.
Επέκταση ψηφιακής κάρτας εργασίας: Νέοι κλάδοι και 2,5 εκ. εργαζόμενοι από 12/10
04:00
ΑΑΔΕ: Μέχρι τις 13 Νοεμβρίου για την υποβολή Δηλώσεων Βραχυχρόνιας Διαμονής
03:00
Πότε ξεκινά η επιβάρυνση των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός ΕΕ
02:00
ΔΥΠΑ: Συνολικά 109 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο - Ποια νέα θεματική προστίθεται
01:00