Ο αποχαιρετισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πατέρα του
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, είπε το... διαδικτυακό αντίο στον πατέρα του Κωνσταντίνο, που έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η ανάρτηση περιλαμβάνει μια φωτογραφία των δυο τους, από καλοκαιρινές διακοπές, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ακόμη παιδί.
Η τρυφερή φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον γιό του, με φόντο τη θάλασσα «ξυπνά» αναμνήσεις στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος τη συνοδεύει με το λιτό, αλλά περιεκτικό «Σε ευχαριστώ για όλα» που απευθύνει στον πατέρα του.
Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην πρωθυπουργό την Τετάρτη στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα τελεστεί η κηδεία του, ενώ την Πέμπτη θα ακολουθήσει η ταφή του στα Χανιά.
Σε ισχύ νέα μέτρα προστασίας στη Σαντορίνη: Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ - Πού απαγορεύεται η διέλευση (χάρτες)
22:45
Ισραήλ: Ο αρχηγός του στρατού δηλώνει ότι το 2026 «θα μπορούσε να είναι ακόμη μια χρονιά μαχών» σε όλα τα μέτωπα
22:38
Στις ΗΠΑ ο βασιλιάς Κάρολος: Η κρίσιμη επίσκεψη υπό την σκιά της ένοπλης επίθεσης στην Ουάσινγκτον
22:27
Βουλή: Εντός του 2027 η παραλαβή 255 νέων ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ
22:16