Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη
Στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αύριο, Σάββατο 26 Αυγούστου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στις 11 το πρωί θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των επιμελητηρίων της πόλης.
Θέμα της συνάντησης είναι η ενημέρωση του πρωθυπουργού για τα αιτήματα των επιμελητηρίων, ενόψει της ομιλίας που θα κάνει στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 8μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης". Στη συνάντηση θα είναι παρόντες και υπουργοί.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Φλώρινα και στις Πρέσπες, προσκεκλημένος του καλλιτεχνικού διευθυντή του Οργανισμού "Πρέσπεια", Γιώργου Λιάνη, όπου το βράδυ θα παραστεί στη συναυλία αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στα ερείπια της βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου στο ομώνυμο νησάκι.
Αγρότες: «Μένουμε στα μπλόκα με τα τρακτέρ αλλά με σεβασμό προς την κοινωνία» (vid)
18:40
Πηγές ΠΑΣΟΚ: Η κυβερνητική πλειοψηφία αποκλείει κρίσιμους μάρτυρες από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠ
18:35
Πηγές υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Ναι στα λογικά αιτήματα, όχι στην ταλαιπωρία της κοινωνίας
18:23
CrediaBank: Σε αποκλειστικές συζητήσεις για την εξαγορά της Παντελάκης Securities
18:15