Ντέιβις: «Χαρούμενος που θα παίξω δίπλα στον ΛεΜπρόν»
Ο Άντονι Ντέιβις παρουσιάστηκε και επίσημα από τους Λος Άντζελες Λέικερς και στις πρώτες του δηλώσεις στάθηκε στη συνύπαρξη του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.
«Μου αρέσει το ρόστερ μας. Μου αρέσει κάθε παίκτης που έχουμε. Θα βάλω το ρόστερ μας σε θέση να κοντράρει κάθε αντίπαλο. «Ο στόχος μου είναι να φέρω ένα πρωτάθλημα εδώ με την ομάδα που έχουμε.
Αυτά που κάνει στο παρκέ ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι εκπληκτικά. Ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να παίξω μαζί του. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήμουν αυτός με την... πετσέτα.
Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε μαζί σε All Star Game, όμως το να είσαι μια ολόκληρη σεζόν μαζί του είναι εξαιρετικό.
Είναι ένας σπουδαίος ηγέτης και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω μαζί του» ανέφερε ο Τζέιμς, με τον «Βασιλιά» να δίνει το παρών στην παρουσίαση του «φρύδια».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Ασημένιος» ο Καραλής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23
Συγκινεί ο Μιχαΐλοβιτς: Έχω λευχαιμία αλλά θα βγω νικητής
Παντρεύτηκαν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση
Συνάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με την πρώτη γυναίκα Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι (pic)
11:16
Χίος: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα θαλάσσια σύνορά μας» - Τρίτη ημέρα ερευνών στο σημείο της τραγωδίας
11:11
Με μορφή πιθήκων το ζεύγος Ομπάμα σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ντόναλντ Τραμπ (pic)
11:06
Πάτρα: 24χρονη επιχείρησε να περάσει κοκαΐνη σε κρατούμενο στη φυλακή Αγίου Στεφάνου
10:57