Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ στο ΣτΕ λόγω της αποχής των δικηγόρων
Αναβολή κατ αρχήν για τις 5 Απριλίου πήρε η εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ στο ΣτΕ για την ματαίωση της διοργάνωσης του Κυπέλλου από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.
Οι δικηγόροι της ΕΠΟ δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια για να παραστούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε να εκδικαστεί η προσφγή. Ωστόσο, το ΣτΕ έδωσε πολύ σύντομη νέα ημερομηνία για την υπόθεση, η οποία –αν σταματήσει η αποχή- θα εκδικαστεί στις 5 Απριλίου.
Σε δύσκολη θέση είναι πλέον ο Σταύρος Κοντονής στην αυριανή συνάντηση του με τη FIFA, η οποία θα διεξαχθεί μεν, χωρίς όμως να έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη σε δικαστικό επίπεδο (έστω η συζήτηση καθώς η απόφαση θα καθυστερούσε) για το θέμα του Κυπέλλου και ορατή την πιθανότητα της επιβολής άμεσων κυρώσεων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
SPONSORED
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57