Ξάνθη: Δεσμεύονται οι μετοχές - Έρευνα σε Πάπας για ξέπλυμα χρήματος
Ανανεώθηκε:
Σοβαρό πρόβλημα στην Ξάνθη αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση της Αρχής Ξεπλύματος για δέσμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων του Μπιλ Πάπας, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε βάρος τριών διεθνών τραπεζών.
Όπως αναφέρθηκε στην «Δίκη στο Open» η αρμόδια Αρχή αποφάσισε να δεσμεύει όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία. Το όνομά του είχε εμπλακεί με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των «Ακριτών», παρά το γεγονός πως ο ίδιος είχε δηλώσει πως πούλησε τις μετοχές στην εταιρία Mazcon τον Μάρτιο του 2021.
Σύμφωνα με το επίσημο site της ομάδας, ο Μπιλ Πάπας εμφανίζεται ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.
Σε περίπτωση που αποδειχθεί η σχέση του με την Ξάνθη, τότε η ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, καθώς δεν θα μπορέσει να καταθέσει φάκελο, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.
ΚΚΕ: Χονδροειδές ψέμα ο κυβερνητικός ισχυρισμός ότι «δεν έχει πρόθεση να εμπλακεί στον πόλεμο»
18:53
Live: Η ομιλία Μητσοτάκη σε εκδήλωση για τον αναπτυξιακό νόμο και τις στρατηγικές επενδύσεις
18:46
ΗΠΑ: Η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Σούζι Γουάιλς διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού
18:46
Το ΔΣ του Κέντρου Τραμπ-Κένεντι αναμένεται να εγκρίνει το προσωρινό κλείσιμό του για ανακαίνιση
18:39