Ξάνθη: Δεσμεύονται οι μετοχές - Έρευνα σε Πάπας για ξέπλυμα χρήματος
Ανανεώθηκε:
Σοβαρό πρόβλημα στην Ξάνθη αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση της Αρχής Ξεπλύματος για δέσμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων του Μπιλ Πάπας, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε βάρος τριών διεθνών τραπεζών.
Όπως αναφέρθηκε στην «Δίκη στο Open» η αρμόδια Αρχή αποφάσισε να δεσμεύει όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία. Το όνομά του είχε εμπλακεί με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των «Ακριτών», παρά το γεγονός πως ο ίδιος είχε δηλώσει πως πούλησε τις μετοχές στην εταιρία Mazcon τον Μάρτιο του 2021.
Σύμφωνα με το επίσημο site της ομάδας, ο Μπιλ Πάπας εμφανίζεται ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.
Σε περίπτωση που αποδειχθεί η σχέση του με την Ξάνθη, τότε η ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, καθώς δεν θα μπορέσει να καταθέσει φάκελο, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.
Η Ουκρανία τιμά τα 40 χρόνια από την πυρηνική καταστροφή στο Τσερνόμπιλ - Ανάρτηση Ζελένσκι
09:22
Ξεκινούν σήμερα οι εξετάσεις για την εισαγωγή στα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
09:18
ΗΠΑ: «Ήθελα να πυροβολήσω αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ» - Τα πρώτα λόγια του δράστη μετά τη σύλληψή του
09:01
Το 1 έως 4% των ανθρώπων «ακούν» χρώματα και «γεύονται» λέξεις – Γιατί συμβαίνει αυτό
09:00