ΣΠΟΡ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0: Ο Πασχαλάκης τον κράτησε όρθιο στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0: Ο Πασχαλάκης τον κράτησε όρθιο στην Τούμπα
Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τον γηπεδούχο να μην κερδίζει στα ματς των δύο ομάδων Intime/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League, το οποίο ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση.

Κάπως έτσι, συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τον γηπεδούχο να μην κερδίζει στα ματς των δύο ομάδων, οι οποίες διατήρησαν, παράλληλα, το αήττητο σερί που «τρέχουν».

Καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε απόψε (5/2) ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Τούμπα κι ήταν ανίκητος, κάνοντας εντυπωσιακές επεμβάσεις για να κρατήσει το «μηδέν».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγάλη ενέργεια στο ματς και με πρωταγωνιστή τον Νάρεϊ, ο οποίος είχε δοκάρι μόλις στο 1ο λεπτό. Οι παίκτες του Λουτσέσκου δημιούργησαν τρεις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα κι είχαν τον πλήρη έλεγχο στο ξεκίνημα του ματς.

Σταδιακά ο Ολυμπιακός, όμως, ισορρόπησε το ματς και… ισοφάρισε τα δοκάρια με τρομερό σουτ του Χάμες Ροντρίγκες στο 22’. Μετά την ανάπαυλα, ο ρυθμός έπεσε, με τον ΠΑΟΚ, πάντως, να έχει το πάνω χέρι και τις τελικές. Ο Πασχαλάκης, όμως, ήταν εξαιρετικός κι επέτρεψε στην ομάδα του να φύγει με τον βαθμό από τη Θεσσαλονίκη.

Super League

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0slgr

Διαιτητής: Ιβάν Κρούζλιακ (Σλοβακία)
Κίτρινες: Αουγκούστο, Σάστρε, Ράφα Σοάρες – Παπασταθόπουλος, Ροντινέι.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης (70’ Νάσμπεργκ), Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (72’ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (90’+1’ Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς (72’ Τόμας), Ολιβέιρα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Εμβιλά, Χάμες (81’ Σαμασέκου), Παπασταθόπουλος, Μασούρας (61’ Κανός), Μπιελ (80’ Ραμόν), Ροντινέι, Ιν Μπομ, Ρέαμπτσιουκ, Ντόη, Μπακαμπού (75’ Ελ Αραμπί).

*Ο ΠΑΟΚ τίμησε πριν την έναρξη του αγώνα τον Λέο Μάτος, ο οποίος προ ημερών ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, δια χειρός Νέτο Γκουερίνο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ