Πλώρη για μετάλλιο έβαλαν Μάντης-Καγιαλής
Με ιδανικό τρόπο συνεχίζουν τη «μάχη» τους Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της κλάσης 470, που διεξάγεται στη Σανταντέρ της Ισπανίας.
Οι Έλληνες ιστιοπλόοι σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης των 14 σκαφών μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας των αγώνων.
Οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο, τερμάτισαν δεύτεροι στην πρώτη κούρσα, πέμπτοι στη δεύτεροι, αλλά πρώτοι στις επόμενες δύο, κι έχοντας 4 βαθμούς ποινής φιγουράρουν στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.
Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, που ταξίδεψαν στην Ισπανία έχοντας κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και στους δύο πρώτους αγώνες της διοργάνωσης, σε Μαϊάμι και Ιέρ, πλέον θεωρούνται φαβορί για τη διοργάνωση στην Σανταντέρ.
Δημόσιοι υπάλληλοι: Ποια τα οφέλη μετά τις φοροελαφρύνσεις
04:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 2 Ιανουαρίου
03:00
Πότε αναμένεται να πληρωθεί η επόμενη δόση στο επίδομα θέρμανσης - Πώς υπολογίζεται
02:00
Τι καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού – Πώς να τα αξιοποιήσετε
01:00