Παγκόσμιο πρωτάθλημα FINA: Στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο ο Γκολομέεφ
Για 2η συνεχόμενη διοργάνωση ο Κριστιάν Γκολομέεφ κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει τον 5ο καλύτερο χρόνο από τους 8 αθλητές του τελικού, που θα γίνει αύριο Σάββατο στη Βουδαπέστη, προτελευταία ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου.
Μετά το πανελλήνιο ρεκόρ στον πρωινό προκριματικό με 21.69, ο Γκολομέεφ ήταν με 21.71 2ος στη β ημιτελική σειρά των 50 ελεύθερο και κατάφερε να βρεθεί στους 8 πιο γρήγορους κολυμβητές του κόσμου (Σάββατο 29/7, 18.39).

(Σπουδαία εμφάνιση του Κριστιάν Γκολομέεφ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Tibor Illyes)
Το 2015 στο Καζάν είχε καταφέρει να είναι 7ος στον τελικό και με μια νέα κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ, ο Γκολομέεφ μπορεί να έχει βλέψεις ακόμη και για το βάθρο.

(ΟΙ 8 αθλητές του τελικού των 50 μέτρων ελεύθερο)
Αυτός είναι και ο πρώτος τελικός για τους Έλληνες κολυμβητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς είχε προηγηθεί η 9η θέση του Βαζαίου στα 200 μέτρα μικτής ατομικής, παρά το εντυπωσιακό πανελλήνιο ρεκόρ.
Παπασταύρου: Πρωταγωνιστικό ρόλος ο Κάθετος Διάδρομος στην απεξάρτηση απο το ρωσικό φυσικό αέριο
15:55
Σε εξέλιξη απάτη με sms για πληρωμή «μαϊμού» προστίμου για υπέρβαση ταχύτητα
15:54
Reuters: Προς απαγόρευση τα social media στην Ελλάδα για τους κάτω των 15 ετών
15:45
The Italian Tenors «That's amore»: Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Παλλάς
15:43