ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ματ Ντέιμον λέει ότι έπεσε σε κατάθλιψη ενώ γύριζε μια ταινία

Ο Ματ Ντέιμον λέει ότι έπεσε σε κατάθλιψη ενώ γύριζε μια ταινία
Σε αυτή την πρόσφατη συνέντευξη, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πιστώνει σε «μεγάλο μέρος» τη σύζυγό του ότι τον βοήθησε να περάσει τέτοιες δύσκολες στιγμές. Associated Press

«Τι έχω κάνει;». Αυτή είναι η ερώτηση που ο σταρ του «Oppenheimer» Ματ Ντέιμον λέει ότι έκανε στον εαυτό του αφού «έπεσε σε κατάθλιψη» ενώ γύριζε μια ταινία.

Ο Αμερικανός ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του με την κατάθλιψη σε ένα επεισόδιο της κινηματογραφικής εκπομπής «Jake's Takes», όπου εμφανίστηκε δίπλα στη συνάδελφο και συμπρωταγωνίστρια του Έμιλυ Μπλαντ.

«Νομίζω, χωρίς να αναφέρω συγκεκριμένες ταινίες, ότι μερικές φορές βρίσκεσαι σε μια ταινία που ξέρεις ότι ίσως να μην είναι αυτό που ήλπιζες αλλά συνεχίζεις να την κάνεις», είπε ο ηθοποιός.

Πρόσθεσε ότι ήταν στα μισά της παραγωγής και είχε μήνες ακόμα και ενώ είχε μετακομίσει κάπου με την οικογένειά του για τις ανάγκες της ταινίας, αισθανόταν πως την έχετε ταλαιπωρήσει.

«Θυμάμαι τη γυναίκα μου να με υποστηρίζει ψυχολογικά γιατί έπεσα σε κατάθλιψη».

Ο Ντέιμον έχει τρεις κόρες με τη γυναίκα του, Λουτσιάνα Μπαρόζο, και μια θετή κόρη. Έχει πει στο παρελθόν ότι η οικογένειά του έχει έναν κανόνα, να μην μένει χωριστά για περισσότερες από δύο εβδομάδες κάθε φορά.

Σε αυτή την πρόσφατη συνέντευξη, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πιστώνει σε «μεγάλο μέρος» τη σύζυγό του ότι τον βοήθησε να περάσει τέτοιες στιγμές.

«Αυτό που σημαίνει να είσαι επαγγελματίας ηθοποιός είναι να πας και να κάνεις το 15ωρο σου και να δώσεις τα πάντα, ακόμα και σε αυτό που ξέρεις ότι θα είναι, ίσως, μια χαμένη προσπάθεια», είπε ο Ντέιμον.

«Και αν μπορείς να το κάνεις αυτό με την καλύτερη δυνατή στάση, τότε είσαι επαγγελματίας και η γυναίκα μου με βοήθησε πραγματικά σε αυτό», πρόσθεσε.

Σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν, το «Oppenheimer» θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου – την ίδια μέρα με την ταινία «Barbie».

Matt Damon says he ‘fell into a depression’ while filming a movie

ΔΗΜΟΦΙΛΗ