Η Έμα Στόουν έλαμψε στην πρεμιέρα της ταινίας «Bugonia» στη Νέα Υόρκη
Η ηθοποιός Έμα Στόουν
Photo by Evan Agostini/Invision/APΜια αιθέρια και άκρως κομψή εμφάνιση πραγματοποίησε η Έμα Στόουν στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Bugonia», στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η προβολή του φιλμ πραγματοποιήθηκε στο φημισμένο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (MoMA) στο Μανχάταν. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός συνοδευόμενη από τον σύζυγό Ντέιβ ΜακΚάρι πόζαρε στο κόκκινο χαλί με μία ημιδιάφανη δημιουργία του οίκου Louis Vuitton από τη συλλογή 'Ανοιξη 2026, η οποία διέθετε γκρι κεντημένες λεπτομέρειες.
Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια και ένα μικρό clutch σε γκρι απόχρωση με μεταλλικές πινελιές.

Η στυλιστική επιλογή της Έμα Στόουν στη Νέα Υόρκη
Photo by Evan Agostini/Invision/APΤο παρών στο κόκκινο χαλί έδωσαν επίσης η Αλίσια Σίλβερστοουν, η Λίλι Σιν και o Τζέσι Πλέμονς.

Το καστ της ταινίας Bugonia
Photo by Evan Agostini/Invision/APΗ ταινία του πολυβραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Emma Stone «μίλησε ελληνικά» και έκλεψε την παράσταση στο φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας
Γιώργος Λάνθιμος: Ο Έλληνας «τρελός επιστήμονας» που έπεισε την Έμα Στόουν να ξυρίσει το κεφάλι της
SPONSORED
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς ξεσκεπάστηκε το κύκλωμα των «μαϊμού» επιδοτήσεων στην Κοζάνη- Μεγαλοπαραγωγός ο αρχηγός
15:32
Αιμιλία Υψηλάντη: Ο χρόνος δεν θεραπεύει τις απώλειες, αλλά δεν έχω το δικαίωμα να μην μένω όρθια
15:27
ΥΠΕΘΟ: Ψήφος εμπιστοσύνης από την Κομισιόν - Ένα ιστορικό ορόσημο για την ελληνική οικονομία
15:21
Η Finos Film αποχαιρετά τον Άγγελο Αντωνόπουλο: «Θα τον ευγνωμονούμε αιώνια για το ταλέντο του»
15:19