ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζένιφερ Γκάρνερ: διακωμωδεί τον εαυτό της & αποκαλύπτει τι επιτέλους συνέβη στα Όσκαρ

Tζένιφερ Γκάρνερ: διακωμωδεί τον εαυτό της & αποκαλύπτει τι επιτέλους συνέβη στα Όσκαρ

Τη βραδιά που δύο βραβεία Όσκαρ παραδόθηκαν σε δύο άντρες με αμφιλεγόμενο παρελθόν η Τζένιφερ Γκάρνερ κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μόνο με μια έκφραση και μια παύση.

Όταν η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ απαθανατίστηκε με αμηχανία στο φακό η έκφραση της έγινε meme και την ανέδειξε σε ένα από τα πλέον viral πρόσωπα της βραδιάς.

Πλέον η Γκάρνερ δίνει τις απαντήσεις της και αποδεικνύει ότι έχει χιούμορ.

Στο ερώτημα "τι συνειδητοποίησε η Γκάρνερ;" που απασχόλησε το Twitter η ίδια απαντάει με τρεις αναρτήσεις της στο Instagram story της.

"Συγχαρητήρια στο Shape of Water! Μήπως πρέπει να αρχίζω να κάνω ραντεβού με άντρα-ψάρι;" αναρωτιέται κλείνοντας το μάτι στον θριαμβευτή της βραδιάς Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο.

"Γεια σου, Τζίμι Κίμελ, τι έχεις στο πορτοφόλι σου; Στάσου, πού είναι το πορτοφόλι μου;" ήταν η δεύτερη πιθανή σκέψη που πέρασε από το μυαλό της.

Τρίτη πιθανή απάντηση το "ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη Λένα Ντάναμ! Χμ, υπέγραψα ρήτρες για γυμνό;". Αυτή η εκδοχή είναι και μια έμμεση αναφορά στην επιστροφή της στη μικρή οθόνη μετά το Alias. H Γκάρνερ θα πρωταγωνιστεί στη σειρά του HBO Camping που συνυπογράφει η Ντάναμ του GIRLS.

Όποια και αν είναι η αλήθεια η Γκάρνερ έχει χιούμορ και τα Όσκαρ είναι τα βραβεία που δικαιώνουν τους ταλαντούχους, ό,τι και αν έχουν κάνει στο παρελθόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ