ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Aμάλ Κλούνεϊ: Η πρώτη κυρία του Χόλιγουντ για πρώτη φορά στη Vogue

Aμάλ Κλούνεϊ: Η πρώτη κυρία του Χόλιγουντ για πρώτη φορά στη Vogue

H Aμάλ Κλούνεϊ τα έχει όλα. Είναι επιστήμονας των νομικών επιστημών, είναι ακτιβίστρια, είναι σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ και μητέρα δύο παιδιών. Σε όλα τα παραπάνω η Κλούνεϊ αριστεύει.

Φωτογραφημένη από την Annie Leibovitz για το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue η Κλούνεϊ μίλησε για όλα στη συνέντευξη που φιλοξενείται στο τεύχος Μαϊου του περιοδικού.

Κόρη δημοσιογράφου η Κλούνεϊ γύρισε τα πανεπιστήμια του κόσμου, από την Οξφόρδη στη Νέα Υόρκγη, μελετώντας τη νομική επιστήμη προτού γίνει η ιδανική σύντροφος στη ζωή του εξίσου πολιτικοποιημένου συζύγου της.

"Αυτή είναι ο επαγγελματίας, εγώ είμαι ερασιτέχνης μπροστά της" σχολίασε ο Κλούνεϊ. "Έχω την τύχη να βλέπω κάποιον που είναι κορυφαίος σε ό,τι κάνει" προσθέτει.

Η Κλούνεϊ γνώρισε τον σύζυγο της και πέρασε κάτω από τον προβολέα όταν ήταν 35 ετών, στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Η σχέση τους χτίστηκε μελετημένα και προσεκτικά. Με mail κανόνισαν το πρώτο ραντεβού τους στο Λονδίνο.

Party animal που δεν της φαίνεται, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ίδια, η Κλούνεϊ έχει αδυναμία στα γλυκά που καταναλώνει όταν νιώθει άγχος, είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του κινήματος #ΜeToo και συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα πρώτης κυρίας στη ζωή του Κλούνεϊ και για όλα φταίνει κάποιες καμηλοπαρδάλεις.

"Ήρθαν προς το μέρος της μερικές καμηλοπαρδάλεις. Έτσι ξαφνικά" αφηγείται ο Κλούνεϊ για το πώς αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου. "Την τράβηξα μια φωτογραφία και χαμογελούσε. Τότε είπα στον φίλο μου τον Μπεν, 'Σκέφτομαι να της ζητήσω να με παντρευτεί', κι αυτός μου απάντησε, 'Νομίζω πως είναι πολύ καλή ιδέα'" πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ