ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Μπέκαμ είναι πιο πλούσιοι κι από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Οι Μπέκαμ είναι πιο πλούσιοι κι από τη βασίλισσα Ελισάβετ
Reuters

Στα 771 εκατομμύρια δολάρια εκτιμούν οι ειδικοί τα περιουσιακά στοιχεία του διάσημου ζεύγους Ντέιβιντ και Βικτόριας Μπέκαμ.

Το ποσό ζαλίζει πραγματικά. Στα 771 εκατομμύρια δολάρια αποτιμάται σήμερα η περιουσία του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, ένα νούμερο που ξεπερνά το ύψος της περιουσίας ακόμα και τηςΒασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας.

Με 9,4 εκατομμύρια followers στο Instagram, η Βικτόρια Μπέκαμ αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο διάσημες προσωπικότητες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Και βέβαια, κάθε «κλικ» αποτιμάται σε δολάρια.

Όσο για την περιουσία της 44χρονης fashion icon, σχεδιάστριας μόδας και πρώην μέλους του συγκροτήματος Spice Girls, εκτιμάται στις 210 εκατομμύρια λίρες σύμφωνα με το Management Today, ενώ, σύμφωνα με την Telegraph, η αξία της επιχείρησης μόδας που διοικεί αποτιμάται στις 60 εκατομμύρια λίρες.

Χαρακτηριστικό του πόσο εύποροι είναι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια είναι το γεγονός της αγοράς του περίφημου Beckingham Palace, της έπαυλής τους στο Λονδίνο, έναντι 2,5 εκατ. λιρών, την οποία και πούλησαν το 2014 για 11.3 εκατομμύρια λίρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ