ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η κόρη του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ τον ξεφτίλισε στο Instagram επειδή άφησε τη «θεά» Ελληνίδα μαμά της

Η κόρη του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ τον ξεφτίλισε στο Instagram επειδή άφησε τη «θεά» Ελληνίδα μαμά της
ANDY BUTTERTON/ΑΠΕ ΜΠΕ

Επίθεση κατά του πατέρα της εξαπέλυσε η κόρη του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και της ελληνικής καταγωγής Ιβ Μαυράκις, καθώς φαίνεται ότι εξακολουθεί να μην έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα του διαζυγίου των γονιών της και να τρέφει αρνητικά συναισθήματα για το διάσημο ηθοποιό. Δεν είναι κάτι σπάνιο για τα παιδιά χωρισμένων γονιών. Το να αποκαλείς όμως, το διάσημο πατέρα σου μ@@κα στο Ιnstagram, είναι λίγο ασυνήθιστο

Το νεαρό μοντέλο χαρακτήρισε «μ@@κα» τον πατέρα της επειδή εγκατέλειψε τη «θεά» μαμά της μετά από 22 χρόνια γάμου, για να τα φτιάξει τελικά με την 34χρονη συμπρωταγωνίστριά του στο «Fargo», Mary Elizabeth Winstead, το 2017. Η Κλάρα, που αυτήν την εποχή βρίσκεται σε διακοπές με την μαμά της και τη μικρότερη αδελφή της, Έσθερ, πόσταρε μια φωτογραφία της 52χρονης Ιβ Μαυράκις στην παραλια με μπικίνι και τη συνόδεψε με την εξής λεζάντα: «Ιδού η μητέρα μου, κυρίες και κύριοι. Όπως φαίνεται, τα 50 είναι τα καινούργια 30».

0 Ewan McGregor

Το κοπλιμέντο όμως για τη μαμά της πήρε μια διαφορετική, «πικρή» τροπή, όταν ένας από τους follower της συνέστησε να κρατάει την κούκλα μαμά της μακριά από τα αγόρια της. «Την κρατάω μακριά από μ@@κες άνδρες που εγκατέλειψαν την θεά μητέρα μου», απάντησε η Κλάρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 22χρονη Κλάρα ξεσπά δημοσίως για το διαζύγιο των γονιών της. Πέρυσι, το νεαρό μοντέλο είχε χαρακτηρίσει την τωρινή σύντροφο του πατέρα της «σκουπίδι» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια πάντως είχε φροντίσει να απολογηθεί, λέγοντας ότι παρόλο που διαφωνεί με τις ενέργειες του πατέρα της «τον αγαπά και ελπίζει να είναι ευτυχισμένος».

Ewan McGregor



Ο διάσημος ηθοποιός κατέθεσε τον Ιανουάριο του 2018 αίτηση διαζυγίου από την Ελληνίδα σύζυγό του επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές». Εκτός από τα δύο βιολογικά τους παιδιά, ο Γιούαν και η Ιβ έχουν δύο ακόμα υιοθετημένα κορίτσια, την 17χρονη Jamyan και την 7χρονη Anouk.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ