ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Eternals»: Η Αντζελίνα Τζολί δηλώνει «ενθουσιασμένη» και υπόσχεται σκληρή δουλειά

«The Eternals»: Η Αντζελίνα Τζολί δηλώνει «ενθουσιασμένη» και υπόσχεται σκληρή δουλειά
AP Photo

Οι συντελεστές της επερχόμενης ταινίας με υπερήρωες της Marvel «The Eternals» (Οι Αιώνιοι), ανάμεσά τους και η Αντζελίνα Τζολί, εμφανίστηκαν στο San Diego Comic-Con 2019 τη σημαντικότερη ετήσια διοργάνωση αφιερωμένη στα κόμικς, τις τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας και γενικά την ποπ κουλτούρα.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ. Θα εργαστώ 10 φορές πιο σκληρά, αυτό σημαίνει να είσαι μέλος του σύμπαντος της MCU, να είσαι μέρος των Eternals», είπε η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Θα εργαστώ πολύ σκληρά. Είμαι στο στάδιο της εκπαίδευσης», ανέφερε η Τζολί απευθυνόμενη στο πλήθος.

Η τελευταία φορά που η ηθοποιός συμμετείχε στο Comic-Con ήταν το 2010 κατά τη διάρκεια παρουσίασης του θρίλερ δράσης «Salt».

Η Σάλμα Χάγιεκ θα υποδυθεί τη Σέρσι και ο Ρίτσαρντ Μάντεν τον Ίκαρις στη νέα ταινία της Marvel.

«Αντλώ έμπνευση από την επικεφαλής μας Κλόε Ζάο. Χρειάζεται μια ισχυρή γυναίκα να κάνει μια τέτοια ταινία. Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τη σκηνοθεσία είναι μιας γυναίκας με δύναμη, τους βλέπει όλους ως οικογένεια. Υπάρχουν πολλά μητρικά ένστικτα στην ταινία The Eternals... Αισθάνομαι τιμή να είμαι μέρος μιας ταινίας που θα δείξει ανθρώπους που δεν εκπροσωπούνται (στη μεγάλη οθόνη)», τόνισε η Σάλμα Χάγιεκ.

Η ταινία της Marvel είναι βασισμένη σε κόμικς που δημιούργησε ο Τζακ Κίρμπι το 1976. Σύμφωνα με την ιστορία, πριν από εκατομμύρια χρόνια, τα κοσμικά όντα Celestials (Ουράνιοι) μετάλλαξαν ανθρώπους δημιουργώντας τους καλούς Eternals (Αιώνιους) και τους κακούς Deviants (Αποκλίνοντες).

Η ταινία The Eternals αναμένεται στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2020.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ