ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε για 5η φορά – Έναν 74χρονο παραγωγό

Η Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε για 5η φορά – Έναν 74χρονο παραγωγό
AP Photo

Η Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε κρυφά τη Δευτέρα τον κινηματογραφικό παραγωγό Τζον Πίτερς. Είναι ο πέμπτος της γάμος και οι δύο τους γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια.

Η 52χρονη πρώην σταρ του Baywatch και ο 74χρονος μεγιστάνας ένωσαν τις ζωές τους σε μια ιδιωτική τελετή στο Μαλιμπού, σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter». Οι δυο τους έβγαιναν, πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, όταν γνωρίστηκαν στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ, εκδότη του Playboy, στο Λος Άντζελες.

«Μπήκα μέσα και είδα αυτόν τον άγγελο να κάθεται στο μπαρ. Ήταν η Pammy. Ήταν 19 ετών. Ήξερα ότι θα γινόταν ένα μεγάλο αστέρι», είχε πει τότε ο Πίτερς. Μάλιστα, προσπάθησε να αποθαρρύνει τη νεαρή τότε ηθοποιό να ποζάρει για το περιοδικό, προκειμένου να αφιερωθεί σε μια σοβαρή καριέρα. Εκείνη αρνήθηκε, όμως κατέληξε σε σχέση με τον Πίτερς εκείνη την εποχή.

«Υπάρχουν παντού όμορφα κορίτσια. Θα μπορούσα να είχα διαλέξει κάποιο, αλλά -για 35 χρόνια- ήθελα μόνο την Πάμελα. Με κάνει τρελό, με την καλή έννοια», είπε ο παραγωγός των επιτυχιών A Star Is Born, Batman και Flashdance.

«Η Πάμελα δεν έχει δει ποτέ τις ολοκληρωμένες δυνατότητές της ως καλλιτέχνιδα. Δεν έχει λάμψει ακόμα με πραγματικό τρόπο. Υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που βλέπει κανείς, αλλιώς δεν θα την αγαπούσα τόσο πολύ», είπε στο Hollywood Reporter ο Πίτερς.

Κομμωτής στο επάγγελμα, ο Τζον Πίτερς συζούσε για πολύ καιρό με τη Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, μια σχέση που του άνοιξε τις πόρτες του Χόλιγουντ. Μεταξύ άλλων είχε αναλάβει την παραγωγή της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται», στην οποία πρωταγωνιστούσε η Στρέιζαντ το 1976. Ο παραγωγός συμμετείχε επίσης στις ταινίες του Μπάτμαν που σκηνοθέτησε ο Τιμ Μπάρτον τις δεκαετίες του 1980 και 1990, ενώ ανέλαβε την παραγωγή και σε άλλες ταινίες σούπερ ηρώων, όπως «Σούπερμαν: Η Επιστροφή», που σκηνοθέτησε το 2006 ο Μπράιαν Σίνγκερ.

AP 7701290103 1

Ο Πίτερς και η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, στις Χρυσές Σφαίρες το 1977 (@AP Photo)

Του έγραψε ποίημα...

Από την πλευρά της, η Πάμελα Αντερσον αντί να κάνει κάποια δήλωση, μοιράστηκε με την ιστοσελίδα, ένα ποίημα στο οποίο εκφράζει την αγάπη της για τον γνωστό παραγωγό. «Ο Τζον είναι το αυθεντικό “κακό παιδί” του Χόλιγουντ. Κανείς δεν συγκρίνεται μαζί του. Τον αγαπώ βαθιά, σαν οικογένεια», γράφει μεταξύ άλλων.

«Η ζωή του παλιότερα με φόβιζε. Τόσα πολλά για ένα κορίτσι σαν εμένα. Τώρα έχω δει περισσότερα στη ζωή και συνειδητοποιώ… Ήταν πάντα εκεί. Ποτέ δεν με απογοήτευσε. Τώρα είμαι έτοιμη και είναι κι αυτός έτοιμος. Καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο χωρίς όρους. Είμαι μια τυχερή γυναίκα. Η απόδειξη ότι ο Θεός έχει σχέδιο», καταλήγει η Πάμελα Αντερσον.

«Είναι πολύ ερωτευμένοι και παντρεύτηκαν χθες (τη Δευτέρα)», επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της.

Ο πέμπτος γάμος της Πάμελα Αντερσον

Η Πάμελα Αντερσον ήταν παντρεμένη από το 1995 έως το 1998 με τον ροκ σταρ Tommy Lee, με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο γιους: τον 23χρονη σήμερα Μπράντον και τον 22χρον Ντύλαν. Η ηθοποιός είχε επίσης παντρευτεί τον Kid Rock από το 2006 ως το 2007, ενώ είχε κάνει δυο γάμους με τον ίδιο άντρα, το Ροκ Σάλομον: από 2007 ως το 2008 και ξανά από το 2014 μέχρι 2015.

AP 96120302113

H Πάμελα, το 1995, με τον πρώτο της σύζυγο, Tommy Lee (@AP Photo/File, Lennox McLendon)

Η πιο πρόσφατη σχέση της ήταν με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί, τον οποίο είχε κατηγορήσει ότι ήταν βίαιος και ότι την απατούσε, ενώ είναι και πολύ στενή φίλη του ιδρυτή των WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ