ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν και Χάρι: Πόσο αξίζει ο λογαριασμός τους στο Instagram

Μέγκαν και Χάρι: Πόσο αξίζει ο λογαριασμός τους στο Instagram
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Σύμφωνα με εταιρεία μάρκετινγκ, ο λογαριασμός @SussexRoyal, τον οποίο διατηρούν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στο Instagram και ο οποίος έχει 11,2 εκατομμύρια followers θα μπορούσε να ξεπεράσει τις 85,000 λίρες ανά μία χορηγία

H Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι θα μπορούσαν να κερδίσουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 85.000 βρετανικών λιρών για κάθε τους ανάρτηση στο Instagram, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει εταιρεία μάρκετινγκ.

Στόχος του διάσημου ζευγαριού είναι να γίνει οικονομικά ανεξάρτητο αφού εγκατέλειψε τα τα βασιλικά του καθήκοντα και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Instagram ως μέσο γα να εξασφαλίσει ένα πολύ καλό εισόδημα. Σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα Inzpire.me, ο λογαριασμός @SussexRoyal, ο οποίος έχει 11,2 εκατομμύρια οπαδούς, θα μπορούσε για την ακρίβεια να αποφέρει στο ζεύγος 85,271,19 λίρες ανά μία χορηγία. Ο υπολογισμός βασίστηκε στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο το προφίλ μεγάλωσε και οι followers του αυξήθηκαν μετά το Megxit.

Μόνο μέσα στον Ιανουάριο, ο αριθμόςτων ακολούθων αυξήθηκε κατά 9,7%, σε σύγκριση με την προηγούμενη μέση μηνιαία αύξηση του 1,6%.
Οι δυνατότητες της Μέγκαν και του Χάρι είναι πολύ υψηλότερες σε σχέση με τον λογαριασμό της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ καθώς ο λογαριασμός @KensingtonRoyal αξίζει (θεωρητικά) μόλις 40.744,97 λίρες ανά χορηγία, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία.

Όλα αυτά, όμως, παραμένουν θεωρητικά, καθώς η Ελισάβετ προτίθεται να αφαιρέσει από τη Μέγκαν και το Χάρι το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τον τίτο Sussex Royal, ακριβώς για να αποφευχθει η πιθανή εμπορευματοποίησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ