ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να γίνει η νέα Αντζελίνα Τζολί

Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να γίνει η νέα Αντζελίνα Τζολί
AP Photo/AP Photo

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζουν εδώ και καιρό τα επόμενα βήματά τους. Άλλαξαν εντελώς τη ζωή τους και είναι πλέον μόνιμοι κάτοικοι Λος Άντζελες, όπου η δούκισσα του Σάσεξ ευελπιστεί να κάνει μια νέα καριέρα στον τομέα της υποκριτικής.

Μέγκαν και Χάρι άφησαν το παλάτι, και μετά από μια στάση στον Καναδά, μετακόμισαν δίπλα στους μεγαλύτερους σταρ του κόσμου, μεταξύ αυτών και η Αντζελίνα Τζολί, η οποία αποτελεί πρότυπο για τη Μέγκαν.

Αφού, λοιπόν, δάνεισε τη φωνή της σε ντοκιμαντέρ της Disney, η πρώην αγαπημένη των Βρετανών, ετοιμάζεται για την επάνοδό της στο Χόλιγουντ. Στόχος της, να δουλέψει μόνο με πρώτης γραμμής σκηνοθέτες και με πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά και να συνδυάσει την υποκριτική, την οικογένεια και τη φιλανθρωπία.

Και, όπως αναφέρουν τα Αυστραλιανά ΜΜΕ, η 38χρονη θέλει να έχει ως μέντορά της την Τζολί.

«Είναι κοινό μυστικό ότι φιλοδοξία της Μέγκαν εδώ και πολλά χρόνια είναι να γίνει σαν την Ατζελίνα, αλλά και το δέος που νιώθει για την πριγκίπισσα Νταϊάνα», αναφέρει πηγή σε ΜΜΕ της Αυστραλίας. Προσθέτει μάλιστα ότι έχει μεγάλο σεβασμό για τη Τζολί ως επαγγελματία αλλά και τον τρόπο που συνδυάζει το φιλανθρωπικό της έργο με την προσωπική της ζωή.

«Το έργο της στον ΟΗΕ τα λέει όλα, αλλά η Μέγκαν θαυμάζει επίσης το πώς η Αντζελίνα κατάφερε να ισορροπήσει την καριέρα με την ανατροφή έξι παιδιών», αναφέρουν σχετικά δημοσιεύεματα.

Προσθέτουν δε, ότι οι δυο τους έχουν συναντηθεί και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσά τους.

Τα σχέδια του ζευγαριού πάντως, και ιδιαίτερα της Μέγκαν, προς το παρόν έχουν μπει σε μια περίοδο αναμονής, λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν με την πανδημία του κορωνοϊού.

Για τώρα, οι δυο τους ασχολούνται με το μεγάλωμα του γιου τους Άρτσι και με τα σχέδια τους για το νέο τους φιλανθρωπικό ίδρυμα που, όπως ανακοίνωσαν πρόσφατα, θα έχει το όνομα Archewell.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ