ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το Internet δεν ξέρει τι να κάνει με το νέο πρόσωπο του Τομ Κρουζ. Bonus, 10 τρελές στιγμές του

Το Internet δεν ξέρει τι να κάνει με το νέο πρόσωπο του Τομ Κρουζ. Bonus, 10 τρελές στιγμές του

Στα BAFTA της Κυριακής δεν υπήρχαν εκπλήξεις. Ο ΝτιΚάπριο πήρε το βραβείο που όλοι περίμεναν, η Κέιτ Ουίνσλετ ενθουσιάστηκε με τη δική της βράβευση αλλά κυρίως του ΝτιΚάπριο, το ντοκιμαντέρ Amy κέρδισε επιπλέον εντυπώσεις και τα Μυαλά Που Κουβαλάς απέδειξαν ότι είναι ό,τι καλύτερο για το παιδί μέσα μας. Αλλά ένας άντρας φρόντισε να ταράξει το θυμικό του κοινού. Ένας σαιντελόγος κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Κυρίες και κύριοι, ο Τομ Κρουζ δεν είναι αυτός που θυμόμαστε.

Ο Τομ Κρουζ είναι αυτός.

O 53χρονος ηθοποιός έδωσε αφορμή για να γραφτούν πολλά. Το Twitter οργίασε αλλά αυτοί που έδειξαν το πραγματικό τους ταλέντο είναι οι αρχισυντάκτες των ιστοσελίδων που αποφάσισαν να σχολιάσουν ποικιλοτρόπως τον Τομ Κρουζ που σε πολλούς θύμισε χαμστερ. Με tuxedo. Σε κινηματογραφικά βραβεία. Μια βραδιά.

Αν και μερικοί πιστεύουν ότι ο Τομ Κρουζ δεν είναι όπως είναι από τα πολλά botox αλλά επειδή έφτασε σε κάποιο νέο πεφωτισμένο στάδιο ύπαρξης ή συνάντησε την κόρη του μετά από μήνες ή απλά έβαλε μια ακόμη μάσκα από τις Επικίνδυνες Αποστολές που αυτοκαταστράφηκε μετά τη βραδιά τα ειδησεογραφικά outlets έδειξαν το ταλέντο και την έμπνευση τους.

Η The Sun αντέδρασε σαν μια μάνα που βλέπει το γιο της μετά από μήνες κραιπάλης και προσπαθεί να τον συνεφέρει από την έκλυτη ζωή. “Τι έκανε ο Τομ Κρουζ στο πρόσωπο του;” αναρωτιέται προφανώς φωναχτά.

tom thesun

Το Fox News κρατάει αποστάσεις βάζοντας το Τwitter να βγάλει το botox από την τρύπα.

tom fox

Η Daily Mail χρησιμοποιεί τη λέξη FROZEN σαν φόρο τιμής στο μιούζικαλ της Disney.

tom dailymnail

To US Weekly υποθέτει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει αλλά δεν το κατονομάζει.

Τα Bro Bible και Hollywood Life υποθέτουν ότι ολόκληρο το αμερικανικό έθνος ουρλιάζει.

tom bro

Και ο Perez Hilton πιστεύει ότι έχουμε να κάνουμε με μια ακόμη μάχη στο Game Of Thrones που σφαγιάστηκε ο παλιός, κανονικός Τομ Κρουζ που γνωρίζαμε.

tom perez

Κανονικός;

Bonus οι δέκα κορυφαίες στιγμές καμίας κανονικότητας από τον Τομ Κρουζ πριν γίνει χάμστερ. Mε tuxedo. Σε κινηματογραφικά βραβεία. Μια βραδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ