ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κατρίν Ντενέβ: Επιστρέφει στα πλατό 8 μήνες μετά το εγκεφαλικό

Κατρίν Ντενέβ: Επιστρέφει στα πλατό 8 μήνες μετά το εγκεφαλικό
AP Photo/Evan Vucci

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Κατρίν Ντενέβ υπέστη ελαφρύ -όπως αποδείχθηκε- εγκεφαλικό, στα κινηματογραφικά πλατό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, προκαλώντας ανησυχία στον κόσμο του κινηματογράφου παγκοσμίως. Η περιπέτειά της είχε, όπως όλα δείχνουν, αίσιο τέλος και η Γαλλίδα ντίβα επιστρέφει στα γυρίσματα. 

Σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο BFMTV, η Κατρίν Ντενέβ ετοιμάζεται να αρχίσει και πάλι γυρίσματα για την ταινία «De Son Vivant», τα οποία ανεστάλησαν λόγω της περιπέτειας της υγείας της, στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στις 15 Ιουλίου και να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ντενέβ ξεκουράστηκε και ανάρρωσε πλήρως από το εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο δεν της άφησε κάποιο κινητικό ή άλλο πρόβλημα.

Η Ντενέβ αισθάνθηκε αδιαθεσία και απεδείχθη ότι υπέστη ελαφρύ ισχαιµικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο στις 5 Νοεμβρίου και ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας της ταινίας και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο του Παρισιού.

Η σκηνοθέτης της ταινίας ανακοίνωσε, λίγες μέρες μετά, ότι αποφάσισε να αναστείλει τα γυρίσματα της ταινίας έως ότου να επιστρέψει η ηθοποιός. Ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε την ταινία να ολοκληρώνεται στα μέσα Δεκεμβρίου. Η παραγωγή ολοκλήρωσε τις σκηνές στις οποίες δεν εμφανιζόταν η Ντενέβ και πλέον απομένει να γυριστούν και οι δικές της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ