ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γερμανία: Σάλος με τον Κιάνου Ριβς και το πάρτι 200 ατόμων του Matrix

Γερμανία: Σάλος με τον Κιάνου Ριβς και το πάρτι 200 ατόμων του Matrix
ΑΡ Photo

Τα γυρίσματα της ταινίας Matrix 4 τελείωσαν και οι συντελεστές είπαν να το γιορτάσουν με ένα μεγάλο πάρτι. Αυτό, μέχρι πριν από μερικούς μήνες θα ήταν λογικό, τώρα όμως όχι.

Οι υγειονομικές Αρχές της Γερμανίας ανακοίνωσαν ότι προτίθενται να προβούν σε αυστηρές συστάσεις μετά από το πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βραδεμβούργο και στο οποίο παραβρέθηκε ο διάσημος ηθοποιός Κιάνου Ριβς, παρά τους περιορισμούς λόγω κορωνοϊού.

Οι καλεσμένοι εμφανίστηκαν ως κομπάρσοι

Περίπου 200 άτομα συμμετείχαν στο πάρτι το οποίο πραγματοποιήθηκε με την αιτιολογία ότι επρόκειτο για μέρος των γυρισμάτων της ταινίας. Οι καλεσμένοι εμφανίστηκαν ως κομπάρσοι σε μια προφανή προσπάθεια να παρακάμψουν τους κανονισμούς υγείας, σύμφωνα με την εφημερίδα Bild και τον Guardian.

Στο Βερολίνο επιτρέπονται τα πάρτι μέχρι 50 ατόμων όπως και στο Βραδεμβούργο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έγινε το συγκεκριμένο πάρτι στα κινηματογραφικά στούντιο Babelsberg, δυτικά της γερμανικής πρωτεύουσας.

Προκειμένου να βρεθεί κάποιος σε ένα πάρτι, θα πρέπει να έχει εγγραφεί προηγουμένως σε σχετική λίστα καλεσμένων και να υποβάλει μια αίτηση υγιεινής η οποία ακολούθως πρέπει να εγκριθεί από τις Αρχές. Οι επισκέπτες πρέπει να κρατάνε τις απαραίτητες αποστάσεις και να φορούν μάσκα όταν δεν τρώνε ή πίνουν.

Μια γυναίκα που παραβρέθηκε στο πάρτι είπε στην Bild: «Το κέφι ήταν μεγάλο. Όλοι έκαναν τεστ κορωνοϊού πριν έλθουν. Όλοι έπρεπε να έρθουν φορώντας μάσκα, αλλά πολλοί την έβγαλαν όσο περνούσε η ώρα».

Το πάρτι, που διοργανώθηκε από τους παραγωγούς Λάνα και Λίλι Βαχόβσκι είχε το κωδικό όνομα «Icecream Teamevent», σύμφωνα πάντα με την Bild, ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης και τελείωσε το πρωί της Πέμπτης.

Ο Κιάνου Ριβς και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Γκραντ, κάθονταν σε ένα τραπέζι πίνοντας κρασί και έφυγαν νωρίς από το πάρτι, αναφέρει η εφημερίδα. Η Μπιάνκα Μαρκαρέβιτς, εκπρόσωπος των κινηματογραφικών στούντιο, δήλωσε ότι η κινηματογραφική ομάδα γύριζε μια «σκηνή εορτασμού και τηρήθηκαν οι κανόνες υγιεινής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ