ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μπραντ Πιτ κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του - Η αντίδραση της Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του - Η αντίδραση της Αντζελίνα Τζολί
ΑP Photo

Την κοινή επιμέλεια των παιδιών του με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί πέτυχε ο Μπραντ Πιτ, μετά από μακρά δικαστική μάχη.

Ο ηθοποιός αγωνιζόταν επί σχεδόν 5 χρόνια να αποκτήσει ίσα δικαιώματα για τα έξι παιδιά που έχει με την πρώην σύζυγό του, σε αυτό που αποδείχθηκε το πιο ακριβό και σκληρό διαζύγιο στην ιστορία του Χόλιγουντ. «Είναι πολύ ανακουφισμένος. Η μόνη του πρόθεση είναι να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του», μετέφερε μια πηγή στη Daily Mail.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έχουν 6 παιδιά, από τα οποία τα 5 είναι ανήλικα. Ο 19χρονος Μάντοξ, ο 17χρονος Παξ, η 16χρονη Ζαχάρα, η 14χρονη Σιλό και τα 12χρονα διδύμα Βιβιέν και Νοξ είναι το αντικείμενο της πικρόχολης διαμάχης.

Σύμφωνα με το Page Six, ο δικαστής μίλησε για την απόφαση την οποία πήρε μετά από μήνες συλλογής μαρτυριών από επαγγελματίες κοινωνικών υπηρεσιών και μάρτυρες. «Ο Μπραντ Πιτ προσπαθούσε απλώς να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του και ήταν ξεκάθαρο ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το αποτρέψει», εξήγησε άλλη πηγή, προσθέτοντας: «Αυτή η δίκη διήρκεσε αρκετούς μήνες και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, εμπειρογνώμονες, θεραπευτές και άλλα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά. Η απόφαση του δικαστή βασίστηκε σε όλα αυτά».

Η Τζολί, η οποία υποστηρίζει ότι έχει αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία, θα συνεχίσει τη νομική της μάχη και είπε ότι η απόφαση του δικαστή είναι «προσωρινή».

Η τελευταία κίνηση της ηθοποιού ήταν η προσπάθεια αλλαγής του δικαστή. Οι δικηγόροι της Τζολί υποστήριξαν ότι ο δικαστής «απέτυχε να εξετάσει επαρκώς την υπόθεση και τις πληροφορίες σχετικά με τις εμπειρίες, τις ανάγκες ή τις επιθυμίες των παιδιών». Η νομική της ομάδα είπε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο ότι ο δικαστής συγκεκριμένος δικαστής δεν της επέτρεψε να υποβάλει στο δικαστήριο αποδεικτικά στοιχεία για την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι «κρίσιμα για την υπόθεσή της».

Η νομική ομάδα του Πιτ απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι ο προεδρεύων δικαστής «διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα τους τελευταίους έξι μήνες με διεξοδικό, δίκαιο τρόπο και κατέληξε σε μια προσωρινή απόφαση και διαταγή μετά από ακρόαση ειδικών και μαρτύρων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ