ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πιρς Μπρόσναν: Ποιους ηθοποιούς «βλέπει» στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Πιρς Μπρόσναν: Ποιους ηθοποιούς «βλέπει» στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ
ΑΡ Photo

«Κάποιες φορές γίνεται βαρετό», είπε στο People ο Πις Μπρόσναν, αναφερόμενος στην επιμονή όλων να τον ρωτούν ποιος ηθοποιός θα είναι κατά την άποψή του ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. Παρόλα αυτά, είπε την άποψή του...

Ο ηθοποιός ενσάρκωσε τον Τζέιμς Μποντ από το 1995 ως το 2002 σε τέσσερις ταινίες, GoldenEye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough και Die Another Day. Και τώρα ο ρόλος μένει και πάλι «ορφανός», μετά την ολοκλήρωση της πορείας του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος ανακοίνωσε το Νοέμβριο του 2019 ότι η ταινία «No Time To Die» θα είναι η τελευταία στην οποία θα υποδυθεί τον Μποντ. «Ο Ντάνιελ ήταν υπέροχος και μπορεί να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά. Πραγματικά άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι ως Μποντ», είπε ο Πιρς Μπρόσναν για το διάδοχό του.

Ο ίδιος, πάντως, έχει άποψη για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ: «Ο Ίντρις Έλμπα μού έρχεται πρώτος στο μυαλό», είπε ο Πρις Μπρόσναν. «Ο Ίντρις είναι μια τόσο ισχυρή παρουσία και έχει εξαιρετική ένταση φωνής. Θα ήταν καταπληκτικός», πρόσθεσε.

Ο άλλος ηθοποιός που θα έβλεπε στο ρόλο, είναι ο Τομ Χάρντι. Σε περίπτωση πάντως που ο Έλμπα πάρει όντως το ρόλο, θα πρόκειται για μια ιστορική στιγμή, καθώς θα είναι ο πρώτος μαύρος Μποντ στην ιστορία.

@AP Photo

Ο ίδιος έχει πει ότι είναι «απογοητευτικό» να ακούσει ακόμη ανθρώπους να λένε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί. «Εάν πρόκειται να χρεωθει η πιθανή αποτυχία του ρόλου και της ταινίας στο χρώμα του δέρματός μου, προτιμώ να μην τοο κάνω καθόλου», έχει εξηγήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ