To sequel της ταινίας «Στα Μαχαίρια», με τον Ντάνιελ Κρεγκ, άρχισε γυρίσματα - Στην Ελλάδα
Ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας «Knives Out 2», με μια ανάρτηση στην οποία πρωταγωνιστεί η κάμερα και η ελληνική θάλασσα.
Τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν από τις Σπέτσες και θα συνεχίσουν στο Πόρτο Χέλι όπου και θα ολοκληρωθούν στιςαρχές Αυγούστου.
Η ταινία «Στα Μαχαίρια», του Ράιαν Τζόνσον, ήταν μια από τις μεγάλες εμπορικές κινηματογραφικές επιτυχίες της τελευταίας «κανονικής» χρονιάς του σινεμά και όσοι την είδαν κατάλαβαν ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ και ο ιδιοφυής ντετέκτιβ Μπενουά Μπλάνκ, τον οποίο υποδύεται, θα επανέρχονταν.
Το Netflix ήταν αυτό που χρηματοδότησε τα 2 sequel της ταινίας με 450 εκατομμύρια δολάρια και τον Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Και το υπόλοιπο καστ είναι εντυπωσιακό, καθώς έχουν ανακοινωθεί οι Ντέιβ Μπαουτίστα, ο Εντουαρντ Νόρτόν η Τζανέλ Μονέ, η Κάθριν Χαν, ο Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, η Κέιτ Χάντσον, η Μάντελιν Κλάιν και η Τζέσικα Χέργουικ.
«Δεν αληθεύει»: Αρνείται η Τεχεράνη τη ναρκοθέτηση των Στενών του Ορμούζ
18:53
Λίβανος: Νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό δύο καθηγητές του κρατικού πανεπιστημίου
18:44
Δικαίωση από Άρειο Πάγο για συνταξιούχους και παραλληλα εργαζόμενους - «Αδικαιολόγητη η απόλυση»
18:36
ΗΠΑ: Καταστροφικά χτυπήματα σε εκτοξευτές πυραύλων του Ιράν (vid)
18:28