ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πώς μπορούμε ν' αλλάξουμε τη ζωή μας; Η Τίνα Τέρνερ απαντά με ένα βιβλίο

Πώς μπορούμε ν' αλλάξουμε τη ζωή μας; Η Τίνα Τέρνερ απαντά με ένα βιβλίο
ΑΡ Photo

Η Τίνα Τέρνερ, μετά από μια τεράστια καριέρα και μια ζωή γεμάτη αγώνα και προσωπικές δυσκολίες, μάς χαρίζει ένα πολύ ιδιαίτερο βιβλίο.

«Αφιερώνω το βιβλίο αυτό σε εσάς. Γράφτηκε προς τιμήν των αόρατων προσπαθειών σας να θριαμβεύσετε κόντρα σε κάθε πρόβλημα που η ζωή φέρνει στον δρόμο σας», γράφει για το βιβλίο της η Τίνα Τέρνερ, η οποία θέλει να μοιραστεί με το κοινό της τη σοφία και την εμπειρία που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια.

Στο βιβλίο της «Η ευτυχία είσαι εσύ: Ένας οδηγός για να αλλάξεις τη ζωή σου», το οποίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Πεδίο, η Τερνερ εξηγεί ότι μπορούμε, όλοι μας να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, ακόμη και να κάνουμε το αδύνατο δυνατό και να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας.

«Είναι ένας οδηγός για να αλλάξεις τη ζωή σου», όπως λέει η ίδια η Τέρνερ, τονίζοντας ότι «όλοι μας γεννιόμαστε, πιστεύω, με μια μοναδική αποστολή, ένα σκοπό στη ζωή, που μόνο εμείς μπορούμε να εκπληρώσουμε. Αναλαμβάνουμε μια κοινή
ευθύνη: να βοηθήσουμε τη μεγάλη οικογένειά μας, την ανθρωπότητα, να εξελίσσεται και να γίνεται όλο και καλύτερη, όλο και πιο ευτυχισμένη».

Αντλώντας διδάγματα από τα βιώματά της, η Τερνερ αναλύει τις πρακτικές αρχές του βουδισμού και δείχνει πώς, από το 1973, οι αρχές αυτές την έχουν βοηθήσει να ξεπεράσει την απόγνωση, τη δυστυχία και τη φτώχεια και να κατακτήσει τη χαρά, τη σταθερότητα και την ευημερία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ