ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Κρουζ: Έπεσε θύμα κλοπής - Πάνω από 130.000 ευρώ η λεία των ληστών

Τομ Κρουζ: Έπεσε θύμα κλοπής - Πάνω από 130.000 ευρώ η λεία των ληστών
ΑΡ Photo

Άγνωστοι ληστές έκλεψαν το αυτοκίνητο του σωματοφύλακα του Τομ Κρουζ, μέσα στο οποίο βρίσκονταν αποσκευές του ηθοποιού με αντικείμενα αξίας άνω των 100.000 λιρών.

Ο 59χρονος Κρουζ βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα γυρίσματα της ταινίας του την ταινία του «Mission Impossible 7».

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, οι κλέφτες υπέκλεψαν το σήμα που στέλνει το αυτοκίνητο στο κλειδί για να ξεκινήσει, όσο αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από το The Grand Hotel στο Μπέρμιγχαμ.

Μια πηγή δήλωσε: «Ο Τομ κινούνταν με αυτό το αυτοκίνητο όσο βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ και μερικές από τις αποσκευές και τα υπάρχοντά του ήταν μέσα σε αυτό όταν το έκλεψαν. Το αυτοκίνητο βρέθηκε επειδή ήταν εξοπλισμένο με ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού, αλλά όλα όσα βρίσκονταν μέσα σε αυτό, είχαν εξαφανιστεί. Πρόκειται για ένα ντροπιαστικό γεγονός για την ομάδα ασφαλείας του και ο σωματοφύλακας που το οδηγούσε τρελάθηκε, αλλά όχι τόσο όσο ο Τομ Κρουζ».

Ο σωματοφύλακας, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του προσωπικού ασφαλείας του Τομ Κρουζ, ανακάλυψε ότι το αυτοκίνητο είχε κάνει φτερά νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Οι κλέφτες φαίνεται ότι μπόρεσαν να κλέψουν το αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά αφότου αυτό πάρκαρε έξω από το ξενοδοχείο. Ο ηθοποιός εκείνη την ώρα έκανε γυρίσματα σε ένα εμπορικό κέντρο της πόλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ