ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ένα ηλεκτροκίνητο και εορταστικό MINI ταξιδεύει στη Βρετανία για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένα ηλεκτροκίνητο και εορταστικό MINI ταξιδεύει στη Βρετανία για φιλανθρωπικό σκοπό
Instagram

Πριν από λίγες μέρες, ένα ηλεκτροκίνητο MINI, καλυμμένο με 2.000 φωτάκια LED, τα οποία το κάνουν να μοιάζει με κινούμενο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ξεκίνησε ένα μακρύ ταξίδι στη Βρετανία για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το φωτισμένο αυτοκίνητο θα ταξιδεύει επί πέντε εβδομάδες στους βρετανικούς αυτοκινητόδρομους για να συγκεντρωθούν χρήματα για τρεις σημαντικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, τις MS Trust, Duchenne UK και Alzheimer's Society, ενώ στόχος του είναι να σκορπίζει γιορταστική χαρά με τα κόκκινα, μπλε, πράσινα και κίτρινα φωτάκια του.

Το πρότζεκτ «Festive MINI» εγκαινιάστηκε πριν δύο χρόνια, όταν ζητήθηκε από τον Nico Martin να τυλίξει το δικό του MINI με φωτάκια και να βγει στους δρόμους του Μπράκνελ, της γενέτειράς του, για να εκπλήξει ευχάριστα ένα εντεκάχρονο αγόρι που έπασχε από μυϊκή δυστροφία Duchenne.

Το Δεκέμβριο του 2020, ο Martin, μεσούσης της πανδημίας, συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το «εορταστικό MINI» για να φέρει ευθυμία σε ανθρώπους στο κατώφλι του σπιτιού τους και να σκορπίσει θετική διάθεση ενώ, παράλληλα, θα συγκέντρωνε χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Φέτος, ο Nico Martin κέρδισε τη στήριξη της ίδιας της αυτοκινητοβιομηχανίας, της εταιρείας Festive Lights και της μικρής ιταλικής εταιρείας φωτιστικών Twinkly.

«Έχω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την απίστευτη στήριξη του πρότζεκτ και τις ομάδες που εμπλέκονται φέτος. Το να οδηγείς ηλεκτροκίνητο MINI είναι ακόμη πιο συναρπαστικό και σημαίνει ότι όλα τα ταξίδια μου είναι φιλικά προς το περιβάλλον, και τα ελεγχόμενα μέσω εφαρμογής φώτα της Twinkly με τους εκπληκτικούς συνδυασμούς τους που επιλέγεις δίνουν επιπλέον μαγεία στο αυτοκίνητο» εξήγησε ενθουσιασμένος ο Martin.

https://www.instagram.com/p/CWsuNuYsPUm

«Δεν βλέπω την ώρα να κάτσω στο τιμόνι για να διαδώσω λίγο "Εορταστικό MINI" πνεύμα και να συγκεντρώσω πολλά χρήματα για τις τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις», είχε εξομολογηθεί πριν πάρει τους δρόμους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ