ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κόρτνεϊ Κοξ: Η «Μόνικα» από τα «Φιλαράκια» για τις πλαστικές - «Κυνηγούσα τη νεότητα»

Κόρτνεϊ Κοξ: Η «Μόνικα» από τα «Φιλαράκια» για τις πλαστικές - «Κυνηγούσα τη νεότητα»
ΑP Photo

Η «Μόνικα» από τα «Φιλαράκια», η ηθοποιός Κόρτνεϊ Κοξ μίλησε για μια ακόμη φορά και με μεγάλη ειλικρίνεια για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Sunday Times Style» και εξομολογήθηκε «νιώθω σαν να είμαι νέα. Έχω πολλούς φίλους στα 30 τους, για μένα είμαστε της ίδιας ηλικίας».

Σε λίγους μήνες η Κοξ γίνεται 58. «Θεέ μου, είναι τόσο δύσκολο να το ακούσεις ή να το πεις, δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι 60, απλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαι πιο προσγειωμένη, έχω μάθει τόσα πολλά στη ζωή μου όπως τι να απολαμβάνω και τι να αφήνω πίσω μου».

«Στο κυνήγι της νεότητας»

Σε ερώτηση για το πρόσωπό της, εξήγησε ότι τελικά μαθαίνει να αγκαλιάζει την ηλικία της, παρά τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει. «Υπήρξε μια στιγμή που έλεγα: ''Α, αλλάζω. Δείχνω μεγαλύτερη''. Και προσπάθησα να κυνηγήσω τη νεότητα για χρόνια», είπε.

Και συνέχισε: «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι στην πραγματικότητα δείχνω πολύ περίεργη με τις ενέσεις, κάνοντας πράγματα στο πρόσωπό μου που δεν θα έκανα ποτέ τώρα».

Η ίδια είπε ότι ήρθε μια στιγμή που συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να σταματήσει, «σκέφτηκα, μα τι κάνεις; Αυτό είναι απλώς τρελό».

Η Κόρτνεϊ Κοξ είπε επίσης ότι το να είναι κανείς μεσήλικας είναι λίγο περίεργο, ωστόσο είναι έκπληκτη με το πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος. «Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό το θέμα της μέσης ηλικίας», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ