ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μπίλι Άιλις διέκοψε τη συναυλία της στο Λονδίνο επειδή ανησύχησε για την ασφάλεια του κοινού

Η Μπίλι Άιλις διέκοψε τη συναυλία της στο Λονδίνο επειδή ανησύχησε για την ασφάλεια του κοινού
Κάποιοι θεατές φαίνεται πως λιποθύμησαν λόγω ζέστης Photo by Amy Harris/Invision/AP

Το εντυπωσιακό της σόου στο κατάμεστο 02 Arena του Λονδίνου διέκοψε για λίγο η τραγουδίστρια Μπίλι Άιλις λόγω της αδιαθεσίας που φάνηκε να αισθάνθηκαν αρκετοί φαν της εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών.

«Είσαστε εντάξει;», ρώτησε η καλλιτέχνης. «Κόσμος λιποθυμάει και απομακρύνεται. Το ξέρω, έχει ζέστη».

Όταν κάποιοι από το κοινό της απάντησαν ότι είναι «μούσκεμα», ζήτησε να σταματήσει η μουσική μέχρι να αποσυμφοριστεί η ένταση μπροστά στη σκηνή.

«Κάντε ένα βήμα πίσω, αφήστε λίγο χώρο για όλους», ζήτησε η Άιλις από το κοινό, προτρέποντας όποιον αισθάνεται ζαλισμένο να απευθυνθεί στον διπλανό του.

Νωρίτερα, η 20χρονη καλλιτέχνης είχε ζητήσει από την ασφάλεια του σταδίου να διανείμει νερό στο ακροατήριο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια σταματά μια συναυλία για χάρη των θαυμαστών της.

Τον Φεβρουάριο, διέκοψε την «Happier Than Ever» περιοδεία της στην Ατλάντα, όταν παρατήρησε ότι κάποιος δυσκολευόταν να αναπνεύσει και αρνήθηκε να συνεχίσει μέχρι να βρεθεί συσκευή εισπνοής.

«Μπορούμε να βρούμε μία;» ρώτησε ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας.

Αργότερα τον ίδιο μήνα, σταμάτησε επίσης μια παράσταση στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, λέγοντας στους θαυμαστές: «Αν θέλετε να καθίσετε, μπορείτε. Καθίστε, πάρτε μια ανάσα».

Το θέμα της ασφάλειας του πλήθους βρίσκεται στο επίκεντρο από τότε που 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο φεστιβάλ Astroworld του Travis Scott στο Χιούστον πέρσι.

Οι παρευρισκόμενοι επέκριναν αργότερα την ανταπόκριση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και έψεξαν τους διοργανωτές επειδή δεν διέκοψαν τη συναυλία.

Το Σάββατο στο Ο2, το κοινό πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Όταν παρατήρησαν ότι κάποιος από το πλήθος πρόβλημα, μια ομάδα από το κοινό σχημάτισε έναν προστατευτικό κύκλο και μέσω των φακών των τηλεφώνων ειδοποίησαν την ομάδα ασφαλείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ