ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πανσέληνος στο Σούνιο - Με το Νίκο Πορτοκάλογλου και τα τραγούδια του

Πανσέληνος στο Σούνιο - Με το Νίκο Πορτοκάλογλου και τα τραγούδια του

Μετά τις δύο συναυλίες του στο Ηρώδειο, ο Νίκος Πορτοκάλογλου επιφυλάσσει ακόμα μία ιδιαίτερη βραδιά για το κοινό που τον ακολουθεί χρόνια.

Την Παρασκευή 12 Αυγουστου, κάτω από τη μεγαλύτερη Πανσέληνο του χρόνου, στο χώρο του Σουνίου στο Ναό του Ποσειδώνα, θα παρουσιάσει μία επιλογή από τα τραγούδια του.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, μαζί με τη Βίκυ Καρατζόγλου, το Βύρωνα Τσουράπη και τους Ευγενείς Αλήτες, υπόσχονται ακόμα μία υπέροχη βραδιά με συγκίνηση και τραγούδι, όπως σε όλες τις εμφανίσεις της καλοκαιρινής τους περιοδείας.

«Ένα φως αναμμένο» έχει τίτλο η μουσική παράσταση που παρουσιάζουν ανά την Ελλάδα με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ίδιου αλλά και τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών, όπως ακριβώς κάνει και στην εκπομπή του «Μουσικό Κουτί».

Η είσοδος στη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Σούνιο (21.00) είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για την εξυπηρέτηση του κοινού, την Παρασκευή 12 Αυγούστου θα ξεκινήσει πούλμαν από την Κεντρική Πλατεία Λαυρίου (ΚΕΠ), με κατεύθυνση προς το Σούνιο στις 19:00, στις 20:00 και στις 20:45. Η επιστροφή προς το Λαύριο θα πραγματοποιηθεί στις 23:30 και στις 00:30.

Παράλληλα, το ΚΤΕΛ Αττικής θα διαθέσει επιπλέον δρομολόγια από την Αθήνα (Πεδίον του Άρεως) για το Σούνιο, με το τελευταίο δρομολόγιο να αναχωρεί με το πέρας της συναυλίας, από το Σούνιο προς την Αθήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ