ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O πόλεμος της ντίβας: Η Mαράια Κάρεϊ εξακολουθεί να μην γνωρίζει ποιά είναι η Τζένιφερ Λόπεζ

O πόλεμος της ντίβας: Η Mαράια Κάρεϊ εξακολουθεί να μην γνωρίζει ποιά είναι η Τζένιφερ Λόπεζ

Είναι η βεντέτα που αρέσει να ανακυκλώνουν οι δημοσιογράφοι της ίντριγκας στις ΗΠΑ και δεν λέει να εκτονωθεί.

Ωστόσο, στην τελευταία τηλεοπτική της συνέντευξη η diva Μαράια Κάρεϊ δικαιολογεί με επιχειρήματα την ατάκα που είχε πει κάποια χρόνια πριν όταν την ρώτησαν τη γνώμη της για την Τζένιφερ Λόπεζ. “Δεν την γνωρίζω" είχε πει στην κάμερα και όλοι ενθουσιάστηκαν. Για χρόνια.

Πλέον η Κάρεϊ δίνει ένα τέλος στην ερμηνεία που δόθηκε όταν απάντησε ότι δεν γνωρίζει τη Λατίνα σταρ. “Δεν εννοούσα ότι δεν ξέρω ποια είναι. Είπα ότι δεν την γνωρίζω προσωπικά οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη για αυτήν” είπε λέγοντας ότι συχνά γνωρίζετε κοινωνικά με πολύ κόσμο, αν όμως δεν ανταλλάξει κάποια λόγια μαζί τους, όχι, δεν μπορεί να θεωρεί ότι γνωρίζονται.

13 χρόνια μετά η Μαράϊα Κάρεϊ απαντάει στο ίδιο ερώτημα. “Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι άνθρωποι το έκαναν τόσο μεγάλο ζήτημα”, απόρησε στην εμφάνιση της στο talk show του Andy Cohen. “Είμαι ξεχασιάρα” είπε. “Mε ρώτησαν για τη Beyoncé, που είναι φίλη μου και πάντα υπήρξε πολύ γλυκιά μαζί μου” πρόσθεσε. “Ξαφνικά με ρώτησαν για την Λόπεζ”.

“Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζω στις εκδηλώσεις και μοιάζουν να είναι cool, θέλω να τους γνωρίσω, συζητάμε, χτίζουμε μια επικοινωνία” είπε, πίνοντας λίγο ποτό ακόμη. “Βρίσκεις cool τη Λόπεζ;” τη ρωτάει ο Cohen.

“Δεν την γνωρίζω! Δηλαδή τι θες να κάνω; Να υποδυθώ ότι στη showbiz είμαστε όλοι φιλαράκια; Μια παρέα; Δεν το νομίζω” είπε.

maraia idont

Η μεγαλοθυμία της Τζένιφερ Λόπεζ

Όταν πρόσφατα η Τζένιφερ Λόπεζ ρωτήθηκε από τη Γουέντι Ουίλιαμς για τη φημολογούμενη κόντρα είπε:

“Όταν σκέφτομαι το Λας Βέγκας, σκέφτομαι τον Φρανκ Σινάτρα και τον Έλβις Πρίσλεϊ και τους ερμηνευτές-σύμβολα. Πριν υπογράψω το συμβόλαιο μου για να εμφανιστώ στο Βέγκας είδα τα περισσότερα σόου. Είδα την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, είδα τη Σανάϊα Τουέιν. Δεν είδα τη Μαράϊα γιατί δεν εμφανιζόταν εκείνη την περίοδο κάπου”.

“Ποιά Μαράϊα;” τη ρώτησε χαριτολογώντας η οικοδέσποινα της τηλεοπτικής εκπομπής.

“Πιστεύω είναι ξεχασιάρα” τη δικαιολόγησε η JLo.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ