ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μάρκ Άντονι απέκτησε το δικό του αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας»

Ο Μάρκ Άντονι απέκτησε το δικό του αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας»
(AP Photo/Chris Pizzello)

H παγκόσμιας φήμης Λεωφόρος της Δόξας, «Walk of Fame» του Χόλιγουντ απέκτησε επίσημα ένα ακόμη θρυλικό αστέρι... τον Μάρκ 'Αντονι (Marc Anthony).

Ο διάσημος μουσικός, τραγουδιστής και παραγωγός, βρέθηκε στα αποκαλυπτήρια έχοντας στο πλάι του την σύζυγό του Νάντια Φερέιρα (Nadia Ferreira) και τους δύο γιους του Ράιαν και Κρίστιαν τους οποίους έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, Νταγιανάρα Τόρες (Dayanara Torres).

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα, τα μωρά μου που δεν είναι πια μωρά, το μωρό μου, τους όμορφους φίλους μου, τη γυναίκα μου, την ομάδα μου. Και τους ανθρώπους που σε καθημερινή βάση με κάνουν τον άνθρωπο που είμαι», είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκ Άντονι στην ομιλία του.

https://www.instagram.com/p/Cw6X-ydxEbb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο τραγουδιστής έλαβε το αστέρι με αριθμό 2.762 στη διεύθυνση 6284 Hollywood Blvd κοντά στην ιστορική διασταύρωση Χόλιγουντ και Βάιν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Today, ο τραγουδιστής δεν είχε μόνο την υποστήριξη της όμορφης Παραγουανής συζύγου του, αλλά και του κουμπάρου του, Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) ο οποίος αποκάλυψε ότι άκουγε τη μουσική του καθώς πήγαινε στους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Όταν συναντηθήκαμε, είχαμε αμέσως μια ιδιαίτερη σχέση. Ήξερα ότι είχα έναν φίλο για όλη μου τη ζωή», ανέφερε ο Μπέκαμ με τον Μάρκ Άντονι να είναι σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του ιδιαίτερα συγκινημένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ