ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρωταγωνιστής σε ταινία θρίλερ ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Πρωταγωνιστής σε ταινία θρίλερ ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Σε μεταφυσικό θρίλερ θα πρωταγωνιστήσει ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν μια ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Ράιαν Κούγκλερ της Warner Bros.

Παρότι οι λεπτομέρειες της πλοκής της ταινίας παραμένουν κρυφές, τα γυρίσματα του θρίλερ έχουν ξεκινήσει.

Ο κινηματογραφιστής Ότομν Ντούαραλντ Άρκαπο δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σετ της παραγωγής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διευκρινίζοντας ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει. «Ετοιμαστείτε» έγραψε ο Άρκαπο στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

Ο Τζόρνταν έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες του Κούγκλερ, μεταξύ άλλων στα φιλμ «Fruitvale Station» του 2013, «Creed» του 2015 και «Black Panther» του 2018.

Ο Ράιαν Κούγκλερ γράφει το σενάριο και θα είνα επίσης παραγωγός μαζί με τους Ζίνζι Κούγκλερ και Σεβ Οχανιάν. Εκτελεστικοί παραγωγοί της ταινίας είναι ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Λούντβιγκ Γκόρανσον και η Ρεμπέκα Τσο και ο Γουίλ Γκρίνφιλντ.

Ο Κούγκλερ είναι δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης και ο αποδέκτης τεσσάρων βραβείων εικόνας NAACP και τεσσάρων βραβείων Black Reel. Ο σκηνοθέτης έχει επίσης λάβει υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες και Βραβεία Γκράμι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ